Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 4 jul., 2021 in Notícies | 0 comments

Arriba la nova selecció d’espectacles de la Xarxa Alcover 2021-22 amb les millors produccions del darrer any en llengua catalana

Arriba la nova selecció d’espectacles de la Xarxa Alcover 2021-22 amb les millors produccions del darrer any en llengua catalana

Un any més la Xarxa Alcover continua amb la seva tasca de difusió d’espectacles en llengua catalana amb l’objectiu de donar visibilitat, reconeixement i organitzar gires per tot el territori de parla catalana. S’han seleccionat 10 dels millors espectacles de les Illes Balears, Catalunya, País Valencià i Andorra, que compleixin criteris com ser d’autoria contemporània i de format petit i mitjà, sempre escrits en llengua, tant convencionals com no convencionals. A més, pensant en tots els públics, sempre s’escull un espectacle familiar de cada territori.

Una vegada seleccionats, la Xarxa Alcover els promociona a les fires professionals i els dóna suport quan viatgen fora del propi territori o s’organitzen gires. Amb l’objectiu de donar-los visibilitat també compta amb espais associats a les capitals, com són el Teatre Micalet de València, el Teatre Tantarantana  i l’Escenari Joan Brossa de Barcelona i el Teatre del Mar de Palma de Mallorca. L’objectiu principal és que, públic general, programadors i socis de cada territori amb llengua catalana puguin gaudir dels espectacles escollits.

 

ESPECTACLES DE LES ILLES BALEARS

Hem escollit els següents espectacles: “Aquell Carrer” de Produccions de Ferro, “No sé com gloses!” de Sotabosc Produccions Culturals i “Cometagiroavió” de Centimets Teatre.

Aquell carrer de Produccions de Ferro | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

No sé com gloses Sotabosc Produccions Culturals | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

Cometagiroavio de Centimets Teatre | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

 

ESPECTACLES DE CATALUNYA

Hem escollit els següents espectacles: “Si això és un cavall” de Cia. Sense Boxes, “Paraules que trenquen ossos” de Cia. Pagans i “Sopa de Pedres” d’Engruna Teatre.

Si aixo es un cavall de Cia Sense Boxes | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

Paraules que trenquen ossos de Cia Pagans | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

Sopa de Pedres d'Engruna Teatre | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

 

ESPECTACLES DEL PAÍS VALENCIÀ

Hem escollit els següents espectacles: “L’abraçada dels cucs” de Cactus Teatre, “La Sort” de Pérez&Disla y “Nautilus” de La Negra.

L'abraçada dels cucs | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

La Sort Perez&Disla | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

Nautilus de La Negra | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

 

ESPECTACLE D’ANDORRA

Hem escollit l’espectacle Credere d’Escena Nacional Andorrana.

Credere d'Escena Nacional Andorra | Xarxa Alcover presenta la nova selecció espectacles en llengua catalana

A més a més, lassociació, que treballa amb obres en llengua catalana, celebra aquest any el seu 25è aniversari organitzant les 4es. Jornades d’estudi i reflexió sobre les arts escèniques que versaran sobre models de cooperació entre territoris amb llengua catalana i amb cultures comunes i se celebraran a Palma de Mallorca el mes de novembre.