Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 28 juny, 2021 in Gira 2021 - 2022 | 0 comments

AQUELL CARRER – Produccions de Ferro

AQUELL CARRER – Produccions de Ferro

Descobreix “Aquell Carrer” de Produccions de Ferro (seleccionada per les Illes Balears)

AUTORIA: Toni Gomila

DIRECCIÓ: Ferran Utzet

INTÈRPRETS: Catalina Florit i Toni Gomila

DISTRIBUCIÓ: Produccions de Ferro

SINOPSI

A partir d’un conjunt d’entrevistes i apunts de documentació històrica, ‘Aquell carrer’ descobreix la personalitat del Barri de Sa Torre, a Manacor, durant la segona meitat del segle XX. Trobem misèria, contraban, sexe i unes vides que conformen un trencaclosques. També explica el desenvolupament socioeconòmic d’una barriada perifèrica alhora que ens il·lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle XX.

Així Gomila afirma que totes aquestes històries em donaven la sensació que traspuaven una sensibilitat, un rerefons d’estimació sincera als veïns. També a la gent que conviu amb nosaltres, que avui, que ja no sabem –o feim de no saber- res dels nostres veïns. Per aquest motiu, avui que ja no ens saludam, que ens atrinxeram en la seguretat de dins ca nostra, era necessari reivindicar.

“You’ll never walk alone” canten als estadis de futbol, tot fent professió de fe i expressant un compromís ferm i durador. És a dir, mai caminareu sols, per dir que sempre caminarem acompanyant-vos.

MÉS INFORMACIÓ:

OBSERVACIONS:

Premi ATAPIB millor direcció i millor espectacle

CONTACTE:

Fàtima Riera: 

info@deferro.org

971 551 555

AQUELL CARRER - Produccions de Ferro de les Illes Balears

A més a més, per tant, els socis de la Xarxa Alcover tenen descompte en el caixet de l’obra i suport en les despeses de desplaçament fora del propi territori. En definitiva, podeu consultar el caixet especial per als socis i els suports a administracio@xarxaalcover.cat