Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Jornades i fires

JORNADES

4es Jornades Xarxa Alcover a Palma

El 10 i 11 de novembre es celebren les IV Jornades Xarxa Alcover al Teatre Principal de Palma (Carrer de la Riera, 2)

“Cooperació entre territoris que comparteixen cultura”

Inscriu-te a les jornades en aquest ENLLAÇ.

Consulta el programa en aquest ENLLAÇ.

Més informació i en aquest enllaç ENLLAÇ.

ss

III Jornades XA a València

El 13 i 14 de maig es van celebrar les III Jornades Xarxa Alcover al Centre cultural La Nau de València (C/de la Universitat, 2), València

Interinfluències: arts escèniques, tecnologia i no convencionalitat.  Com modulem el disseny i la gestió dels espais. 

Descarrega el programa de les jornades a aquest ENLLAÇ.

600x600-cartel

FIRES

Les fires de teatre d’Alcoi, Tàrrega i Manacor són l’origen fundacional del Projecte Alcover. Ara, juntament amb la Fira Mediterrània de Manresa i la Mostra de Teatre d’Igualada, són l’espai de connexió i comunicació entre els associats de la Xarxa Alcover, entre els quals hi ha tant persones individuals com entitats jurídiques que en volen formar part.

FiraTàrrega

FiraTàrrega és una fira anual que té lloc a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre, des de l’any 1981. Actualment és un aparador de propostes escèniques professionals i que s’adrecen principalment als agents de producció, distribució i compraventa, així com a un cada vegada més nombrós públic.

logo-firatarrega-2t_h_editora_14_39_1

 

 

 

 

 

Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa se celebra anualment del 4 al 7 d’octubre des de 1998. És un mercat d’espectacles amb la tradició mediterrània com a eix principal. Es mou en dos àmbits principals: la cultura popular i les músiques del món i folk. Ha esdevingut un intercanvi entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

11203086_10152937150279514_4532023429122781889_n

 

 

 

 

 

Mostra de Teatre d’Alcoi

La Mostra de Teatre d’Alcoi es la Fira d’Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana, que ja ha complit la seva XXVIII edició. Cada mes de maig, Alcoi es converteix en capital de l’escena teatral valenciana i presenta muntatges de les companyies professionals que agraden tant a crítics com al públic general.

960_ocio-alicante-agenda-mostra-teatre-alcoi-cabercera-post-web

 

 

 

 

La Mostra d’igualada

La Mostra d’Igualada és la Fira de teatre infantil i juvenil que se celebra en Igualada cada mes d’abril. És la fira de referència de les arts escèniques que nodreix les programacions familiars amb al voltant de 36.000 espectadors i 700 professionals.

1490180874632