Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 28 juny, 2021 in Gira 2021 - 2022 | 0 comments

LA SORT – Pérez&Disla

LA SORT – Pérez&Disla

Descobreix “La Sort” de Pérez&Disla (seleccionada pel País Valencià)

AUTORIA: Juli Disla

DIRECCIÓ: Jaume Pérez, Santiago Ribelles i Toni Agustí

INTÈRPRETS: Juli Disla i Jaume Pérez

DISTRIBUCIÓ: a+, Soluciones Culturales

SINOPSI

L’adopció és un procés en el qual importaa sempre el benefici del menor per damunt de qualsevol interès, ja siga el de la família biològica o el de la família adoptiva. Té com a finalitat buscar una família per a un menor i no un menor per a una família. Estableix un tipus de filiació diferent a la biològica: la filiació afectiva.


El procès d’adopció nacional pot allargar-se fins a huit anys i no és definitiu fins que la justícia dicta una resolució d’adopció.
Per tant, La sort parla de la nsotra pròpia experiència com a família homoparental i interrracial. Una peripècia emocional i vital però també un llarg camí administratiu i judicicial que té com a finalitat aconseguir formar una família.


A través de la nostra experiència íntima volem parlar de la diversitat, de quins són els models de famílies, de com vivim les qüestions racials, de quins són els referents, l’entorn en el qual es desenvolupen els menors i de com influeix la política en tot això.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Pérez&Disla:https://perezdisla.com/

Video promocional: https://vimeo.com/516346407

CONTACTE:

Laura Marín

laura.marin@a-mas.net

616 27 34 96

La Sort de Pérez&Disla, obra seleccionada a la Xarxa Alcover

A més a més, per tant, els socis de la Xarxa Alcover tenen descompte en el caixet de l’obra i suport en les despeses de desplaçament fora del propi territori. En definitiva, podeu consultar el caixet especial per als socis i els suports a administracio@xarxaalcover.cat