Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 5 oct., 2021 in Notícies | 0 comments

Les propostes de la gira 2021/22 de la XA a la Fira Mediterrània 2021

Les propostes de la gira 2021/22 de la XA a la Fira Mediterrània 2021

Estem d’enhorabona! Aquest any la Xarxa Alcover té una gran presència en la Fira Mediterrània de Manresa. Tres espectacles seleccionats en aquesta gira hi participen: Sopa de Pedres d’Engruna Teatre, No sé com gloses! de Sotabosc Produccions Culturals i Aquell carrer de Produccions de Ferro. Vols més informació?

 

Sopa de pedres d’Engruna Teatre a Fira Mediterrània 2021

Sopa de pedres és un espectacle de titelles que va guanyar el Premi Xarxa Alcover de la mostra d’igualada 2021. Conta la història de l’Alma, una nena que fugint del seu país arriba a un poble on ningú vol compartir res, per parlar de les persones estrangeres i refugiades que són percebudes com una amenaça per la societat d’acollida, i de la força de la cooperació i del treball en equip.

Les funcions de Sopa de Pedres a Fira Mediterrània seran el dijous 14 d’octubre a les 09:30 i a les 11 h a la sala Els Carlins.

Més informació i compra d’entrades a aquest enllaç.

No sé com gloses! de Sotabosc Produccions Culturals a Fira Mediterrània 2021

Aquesta proposta familiar ha estat creada per gaudir de l’enginy de la glosa, la màgia del teatre i la bellesa de la música tradicional. Es tracta d’un espectacle teatral emocionant confegit per mostrar la riquesa de la cançó improvisada en una proposta vibrant que reuneix glosa de Mallorca i de Menorca, amb cant d’estil valencià, nyacres empordaneses i garrotins de Lleida.

Les funcions de No sé com gloses! a Fira Mediterrània seran el divendres 15 d’octubre a les 09:30 i a les 11:30 h. a la sala Els Carlins.

Més informació i compra d’entrades a aquest enllaç.

Aquell carrer de Produccions de Ferro a Fira Mediterrània 2021

Aquell Carrer reconstrueix la personalitat del Barri de Sa Torre, a Manacor, des de la postguerra fins als anys 70. Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament d’una barriada perifèrica i que il·lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del segle XX.

La funció d’Aquell Carrer a Fira Mediterrània seran el divendres 15 d’octubre a les 21:00 h. a la sala Els Carlins.

Més informació i compra d’entrades a aquest enllaç.