Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 2 juny, 2021 in Notícies | 0 comments

El 4t Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada premia Sopa de pedres d’Engruna Teatre

El 4t Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada premia Sopa de pedres d’Engruna Teatre

L’espectacle Sopa de pedres d’Engruna Teatre ha guanyat el 4t Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada. Es tracta d’un guardó impulsat, un any més, per la Xarxa Alcover.

Sopa de pedres guanyador 4t premi Xarxa Alcover Mostra Igualada

El 4t premi de la Xarxa Alcover de la Mostra Igualada 2021

Un jurat professional àmpliament coneixedor del mercat del teatre familiar ha escollit aquesta producció entre totes les propostes programades en la darrera edició de la Mostra Igualada. Que es va celebrar del 26 al 30 de maig, que fossin de petit i mitjà format (de qualsevol gènere), creació contemporània i predomini del text en català.

Tres han estat els espectacles finalistes i que el jurat ha considerat que haurien merescut ser guardonats amb el Premi Xarxa Alcover. El jurat va destacar la gran qualitat artística i humana dels espectacles Polzet de Zum Zum Teatre i Les croquetes oblidades de Les Bianchis. No obstant, l’espectacle familiar mereixedor del Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada 2021 ha estat Sopa de pedres d’Engruna Teatre.

Sopa de pedres, quan el teatre familiar parla de persones que han de fugir de la seva casa

f

Sopa de pedres d’Engruna Teatre, estrenada a la Mostra Igualada, és l’obra seleccionada per Catalunya en l’apartat de Teatre Familiar i es representarà al llarg de la temporada 2021/2022 als teatres associats a la Xarxa Alcover d’arreu del territori de parla catalana.

Sopa de pedres Engruna Teatre

El muntatge recrea la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel, en lloc de volar-hi estels, un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut, on tothom té de tot però no volen compartir res amb ella.

Amb enginy, converteix unes pedres que ha trobat pel camí en una sopa de pedres. Aquesta transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip. A més a més, dóna una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

Per això, des de la Xarxa Alcover volem donar l’enhorabona a Engruna Teatre per haver guanyat aquest premi. A la pròxima Gira 2021-2022 gaudirem moltíssim d’aquesta emotiva i divertida obra.