Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 6 juny, 2018 in Notícies | 0 comments

La Xarxa Alcover homenatja a Isabel-Clara Simó i Antoni Miró a Alcoi

La Xarxa Alcover homenatja a Isabel-Clara Simó i Antoni Miró a Alcoi

Aprofitant la Mostra de Teatre d’Alcoi, que es va celebrar del 26 de maig a l’1 de juny en la ciutat d’Alcoi, la Xarxa Alcover va decidir preparar un acte molt emotiu.

Vam decidir homenatjar a dos grans amics nostres el passat 31 de maig: el pintor i escultor Antoni Miró i l’escriptora i periodista Isabel-Clara Simó, també presidenta d’honor de la Xarxa Alcover. Es tractava d’una oportunitat única per homenatjar a trajectòria professional dels dos il·lustres artistes alcoians, així com la seva implicació i estima per la Xarxa Alcover i la difusió del teatre en català. I no hi havia lloc millor per fer-ho que a casa seva, al seu estimat Alcoi.

foto-isabel-clara-simo-i-antoni-miro

Emotiu acte d’agraïment a Isabel-Clara Simó i Antoni Miró per aquests anys d’implicació

Va ser un moment molt emotiu, sincer i senzill en què es va agrair la col·laboració de tots dos fent Xarxa. A més, Josep Miquel Galván Mascarell, president de la Xarxa Alcover, va recalcar la implicació d’Isabel-Clara Simó i Antoni Miró, “que mai tenen un no per a nosaltres”, va explicar Josep Miquel durant l’acte.

L’homenatge va concloure amb l’entrega d’un regal molt especial: un vi de cada zona dels Països Catalans, per mostrar la unió de la Xarxa Alcover. Som persones que parlem una mateixa llengua i que compartim la mateixa preocupació i també alegria: el teatre en català i la seva difusió arran els Països Catalans.

A més, a l’acte també vam aprofitar l’oportunitat de mostrar la nova junta de la Xarxa Alcover, que comença amb molta força i ganes de fer bé les coses. 

nova junta de la xarxa alcover

Des de la Xarxa Alcover volem donar les gràcies a Isabel-Clara Simó i Antoni Miró per la seva col·laboració amb nosaltres, però també a tots els socis i amics de la Xarxa, per tots aquests anys de suport i entrega per la difusió del teatre en català.

Seguim fent Xarxa!

 

Si tu també vols formar part de la Xarxa Alcover i passar a ser soci, contacta amb nosaltres i et respondrem totes les preguntes que tinguis. Visita aquest enllaç per saber com funciona i que has de fer si vols ser soci. 

Post a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *