Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 8 març, 2023 in Notícies | 0 comments

Tres espectacles de la Xarxa Alcover seleccionats per a la XXVI edició dels Premis Max

Tres espectacles de la Xarxa Alcover seleccionats per a la XXVI edició dels Premis Max

En aquesta ocasió, els Premis Max de les Arts Escèniques – Cadis han concorregut un total de 529 espectacles, dels quals 168 han resultat candidats després de les reunions dels jurats de Catalunya, Madrid i Comunitats.

BUH! de Teatre de l’Abast i La Fam Produccions, SOPA DE PEDRES d’Engruna Teatre i L’ABRAÇADA DELS CUCS de Cactus Teatre han estat seleccionats com a candidats dels Premis Max en les seves respectives categories.

Des de la Xarxa Alcover donem a les companyies nostra més sincera enhorabona i els desitgem molta sort. Estem segurs que, guanyeu o no, deixareu una petjada molt important en el teatre en llengua catalana.

Millor espectacle musical o líric – BUH!

 

Tot prenent com a referent els relats de Charles Dickens, naix BUH!, un musical contemporani amb titelles en què els xiquets i les xiquetes gaudiran amb el millor ritme, una escenografía sorprenent, música original i coreografies arriscades.

BUH! conta la història d’Eva, una xiqueta intel·ligent i divertida que no es porta massa bé últimament perquè passa molt de temps sola a casa.

Eva està farta de tot i per això s’escapa a un lloc secret, on rebrà la visita de tres fantasmes molt especials que l’ajudaran a entendre els seus dubtes i a afrontar les seues pors a través d’una gran aventura.

Millor espectacle per a públic infantil, juvenil o per a públic familiar – SOPA DE PEDRES

 

SOPA DE PEDRES és la història d’Ànima, una nena que ha de fugir del seu país, perquè un dia veu com en el cel, en lloc de cometes, s’omple d’avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un lloc desconegut, on aparentment tothom té de tot, però ningú vol compartir res amb ella.

Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en un treball en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat les portes.

Millor espectacle per a públic infantil, juvenil o per a públic familiar – L’ABRAÇADA DELS CUCS

 

L’ABRAÇADA DELS CUCS parla de Miquel, un professor de literatura amant de Larra que no suporta els seus alumnes, desperta en la mateixa habitació d’hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure. Tots dos detesten la seua vida i el món en general i, per això, desitgen eixir d’allí per tal d’acabar el que van deixar a mig fer.