Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 18 maig, 2023 in Notícies | 0 comments

TRÀNSIT: Jornades de teatre de les Illes Balears, Catalunya i País Valencià

TRÀNSIT: Jornades de teatre de les Illes Balears, Catalunya i País Valencià

Us convidem a gaudir de les cinquenes jornades que organitza la Xarxa Alcover al costat de AVETID (Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià) els dies 6 i 7 de juny en el Menador Espai Cultural de Castelló.

En elles es realitzaran diverses taules de treball sobre els instruments dels quals disposen les companyies de teatre per a divulgar les seves obres en els territoris de llengua catalana i entaular relacions entre les diferents organitzacions que intervenen.

Aquesta és la programació que es durà a terme. Us esperem!

DIA 6 DE JUNY

❖ 10 -11’30h Taules de treball simultànies:

Taula 1. Circulació pública: Gestores culturals i circuits. Reconéixer quins són les actuals eines de circulació de les quals es disposen, les mancances i cerca de possibles col·laboracions per a incrementar la circulació del teatre entre els 4 territoris.

Taula 2. Creació i autoria. Nexes entre creació i autoria. Mapeig de les eines disponibles per a potenciar la creació i l’autoria als i entre els territoris.

 

Pausa café

 

❖ 12’00h – 13’30 Taules de treball simultànies:

Taula 3. Circulació privada: Sales de teatre de gestió privada. Anàlisi de les eines publiques i privades (convocatòries públiques o altres programes) de les quals es disposa per a trobar

possibles col·laboracions entre sales i companyies privades, amb la finalitat d’incrementar la circulació i activitat entre el sector privat escènic dels 4 territoris.

Taula 4. Residències i circulació del talent. Visibilització dels diferents models de centres de

creació i residències existents, axí com les necessitats de companyies, creadors i espais. Cerca de fórmules que ens permeten implementar les relacions, projectes i activitats entre els 4 territoris.

 

Pausa dinar

 

❖ 16’00H – 16’30h Acreditacions

❖ 16’30h -17’30h Inauguració i conferència inaugural

 

Pausa

 

❖ 18’00h – 20’00h. Exposició de conclusions i posterior debat al voltant de la circulació pública i privada (taules 1 i 3)

 

21’00h Sopar

 

DIA 7 DE JUNY

❖ 09’3’00h- 11’30 h. Exposició de conclusions i posterior debat sobre residències, circulació del talent, creació i autoria (taules 2 i 4)

 

Pausa Café

 

❖ 12’00h- 14’00 h Exposició de conclusions generals i posterior debat entorn a aliances i compromisos de futur.

❖ 14’00 – 14’30h Cloenda.