Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 7 Feb, 2020 Notícies | 0 comentaris

Trajectòria d’Isabel-Clara Simó, presidenta d’honor de la Xarxa Alcover

Trajectòria d’Isabel-Clara Simó, presidenta d’honor de la Xarxa Alcover

Isabel-Clara Simó ens va deixar fa menys d’un mes i nosaltres volem fer-li el nostre propi homenatge doncs va ser i sempre serà presidenta d’honor de la Xarxa Alcover.

Una vida lligada a la literatura catalana

Isabel-Clara Simó va nàixer a Alcoi el 1943 i va ser escriptora, periodista, filòloga i professora en llengua catalana.

Al llarg de quatre dècades Isabel-Clara Simó publica amb una enorme regularitat i un gran domini de l’ofici d’escriure una cinquantena llarga de títols, principalment de narrativa però també de poesia, teatre, assaig, guions radiofònics i televisius, prosa memorialística i traducció; a més dels articles publicats en premsa.

Tant com a periodista com d’escriptora, Isabel-Clara Simó sempre ha mantingut un ferm compromís amb la seva condició de dona d’esquerres i amb la defensa de les llibertats individuals i col·lectives.

Isabel-Clara Simó dins la Xarxa Alcover

En 2011 es va constituir oficialment la Xarxa Alcover a la Fira de Tàrrega perquè abans la Xarxa Alcover era el Projecte Alcover, nascut el 1995. Formada per més de 30 entitats i institucions públiques, tenia l’objectiu de l’intercanvi d’espectacles i la professionalització del sector teatral.

En la reunió constitutiva de la Xarxa Alcover, l’escriptora Isabel-Clara Simó va ser nomenada presidenta d’honor: “Avui el projecte es converteix en una realitat, en una xarxa que servirà per a fomentar la mobilitat entre els agents artístics dels territoris que tenen en comú la llengua catalana”, va assegurar en l’acte de presentació de la Xarxa Alcover celebrat a la Llotja de la Fira Tàrrega.”

 

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *