Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 14 Abr, 2020 Notícies | 0 comentaris

Tipus de teatre segons l’escenari i el públic

Tipus de teatre segons l’escenari i el públic

Sabies que a la gira anual de teatre de Xarxa Alcover tenim tres tipus de teatre? Comptem amb teatre de sala, teatre familiar i teatre no convencional, amb les millors propostes per a cada tipus de teatre. 

 

El teatre de sala

El teatre de sala és el que es desenvolupa en un escenari convencional d’un teatre. Tota l’obra es desenvolupa en aquest mateix escenari i el públic no ha de canviar de lloc en cap moment. És el teatre més clàssic i habitual i es coneix també com a “model italià“.

És el model més estès, amb un sol front en forma de ferradura perquè el públic està enfront de l’escenari, i existeix una divisió entre el públic i els actors. Un altre espai característic d’aquest model són les bambolines, telons situats en els costats de l’escenari que permeten l’accés dels actors.

FAIRFLY – La Calòrica

 

Carinyo – Pérez&Disla

 

El teatre no convencional

El teatre en espais no convencionals és el teatre que es duu a terme en espais no quotidians; teatre al carrer, sobre l’aigua, en una plaça, a l’aire lliure, a un departament, una biblioteca

Aigua – Teatre Nuc

 

Ventura – Meriyanes Produccions

El teatre infantil

En la Xarxa Alcover també busquem obres per als més petits de la casa. Per a això, tenim tots els anys molt present La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, en la qual cada any descobrim divertides propostes per als nens.

Una història vertadera – Iguana Teatre

 

Adéu Peter Pan – Festuc Teatre

 

Vols saber més propostes de teatre de la Xarxa Alcover? Visita aquest ENLLAÇ

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *