Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 25 Mar, 2019 Jornades Xarxa Alcover, Notícies | 0 comentaris

Inscriu-te a les terceres Jornades Xarxa Alcover del 13 i 14 de maig a València

Inscriu-te a les terceres Jornades Xarxa Alcover del 13 i 14 de maig a València

Les terceres Jornades Xarxa Alcover arriben els pròxims díes 13 i 14 de maig al seu de l’Institut Valencià de Cultura – Sala de la Filmoteca – Edifici Rialto – Plaça de l’Ajuntament, 17 – 46002 València Centre cultural La Nau de València (C/de la Universitat, 2)


Les terceres Jornades Xarxa Alcover, sota el títol “Interinfluències: arts escèniques, tecnologia i no convencionalitat. Com modulem el disseny i la gestió dels espais escènics” parlarem de com es fusionen les arts escèniques, la tecnologia i la no convencionalitat per a fer teatre. Parlarem de l’ús de les distintes tecnologies i ho farem amb les ponències de professionals reconeguts en aquest camp.

1500x1500-cartel

Després de l’èxit de les dues últimes jornades de la Xarxa Alcover, aquest any proposem la realització d’unes jornades professionals sobre teatre, tecnologia i gestió d’espais escènics que coincideixin amb el Cabanyal Íntim de València.

Creiem que és una gran oportunitat per aprendre i posar en comú tots els coneixements relacionats amb el teatre, la dansa i altres arts escèniques mitjançant ponències i taules rodones que seran de gran interès.

Les terceres Jornades Xarxa Alcover és celebraran els pròxims dies 13 i 14 de maig de 2019 al Centre Cultural La Nau de València (C/ de la Universitat, 2).

El preu de l’inscripció són 20€ per als socis de la Xarxa Alcover i 30€ per als no socis (inclou materials, l’entrada als espectacles i el certificat d’assistència).

Inscriu-te per a venir a les Jornades Xarxa Alcover a AQUEST ENLLAÇ.

Qualsevol pregunta o dubte que tingueu també les podeu fer a aquest correu o trucar al 965 90 34 00.

Consulta la programació de les Jornades Xarxa Alcover

 

post-xarxes-socials-programacio

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *