Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 19 Set, 2014 en Gira 2013-2014 | 0 comentaris

TEMPS – Teatre de Guerilla

TEMPS – Teatre de Guerilla

(CAT)

Què faries si et quedessin 90 MINUTS DE VIDA?

 

Li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida.

Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar.

Una hora i mitja d’intensa tristesa, de crítica desbocada, d’ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges… que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai.

Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… la llibertat de riure’s del mort, d’ell mateix, i de qui el vetlla, el públic.

La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.

S’obre el teló. Comença el compte enrere.

 

Aquest espectacle es podria definir com una visió de les diferents reaccions d’un personatge teatral davant la noticia de que li queden noranta minuts d’existència. Amb l’avantatge que l’endemà, aquest personatge, tornarà a sortir a escena a representar la mateixa història, sense cap problema. El joc del teatre així ho permet. Els diferents estats d’ànim per els que passa a l’escenari , no és si no una visió extreta de la realitat. Potser nosaltres, posats en la situació del personatge, actuaríem d’una manera semblant. El més important que es pot extreure , i el que potser costa més, és la voluntat de mantenir el sentit de l’humor gairebé constantment fins al final. Veurem el personatge a vegades serè i emotiu, a vegades d’una manera directe i vehement, amb totes les contradiccions i amb totes les tares que ens fabriquem nosaltres mateixos. Per això, com aconsella el personatge als visitants que l’han vingut a veure: -desfoguin-se, desfoguin-se… no esperin tant!-

I que l’humor posi la distància necessària en cassos tant extrems com aquest.

 

Ramon Fontserè director

 

 

Si no podeu veure el clip promocional cliqueu AQUÍ.

Per visitar la web de la companyia, clica AQUÍ.

Fitxa artística:

autoria i interpretació

Direcció:
QUIM MASFERRER RAMON FONTSERÉ

 

temps-teatre-de-guerilla

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *