Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 7 Jun, 2019 Notícies | 0 comentaris

Descobreix el teatre familiar de la nova gira de teatre de la Xarxa Alcover

Descobreix el teatre familiar de la nova gira de teatre de la Xarxa Alcover

Ens encanta el teatre familiar i per aquest motiu sempre escollim un parell d’obres familiars que no només agradin als nens, sinó també als pares. A aquest enllaç us expliquem les propostes d’aquesta gira: Adéu Peter Pan, MiraMiró i De quin color és un petó?

 

El vincle entre nens i avis a Adéu Peter Pan de Festuc Teatre

Des de Catalunya ens arriba l’obra ‘Adéu Peter Pan’ de la companyia Festuc Teatre. És una emocionant adaptació del clàssic conte per a nens i que parla sobre l’inestimable vincle entre els avis i els seus néts.

Aquest vincle es transmet mitjançant la figura de la Maria, una nena amb molta imaginació i passa totes les tardes jugant a Peter Pan amb el seu avi. Una nit, els nens perduts s’emportaran a la Maria al país de “Ja mai mes…”.

Adéu Peter Pan va rebre el premi a millor espectacle familiar de la Segunda Feria de Teatro de Castilla y León-Ciudad Rodrigo 2018. També va ser espectacle finalista al Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada 2018 i és espectacle recomanat per la Comisión de la Red Española de Teatros, Autorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública. 

Descobreix l'obra de teatre familiar Adéu Peter Pan de Festuc Teatre

 

MiraMiró, l’espectacle nascut de l’univers de Joan Miró

La companyia de teatre i dansa Baal Dansa ha creat un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més petits de la casa. MiraMiró està basat en l’univers de l’artista Joan Miró, una aventura plena de descobriments i sorpreses.

El que més destaca són els vius colors, les formes geomètriques i l’aparent “totipotència” de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, suggerint que tot és possible. 

MiraMiró ha estat guanyador del Premi Especial 2018 de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears.

Descobreix l'obra de teatre familiar MiraMiró de Baal Dansa de Balears

 

Sabeu de quin color és un petó?

Líquid Dansa ha adaptat el clàssic conte per a nens de Rocio Bonilla “De quin color és un petó?”. Han donat vida al personatge de la Minimoni i a tots els seus dibuixos en un espectacle que combina dansa i teatre.

Una obra teatral familiar fresca, dinàmica, intuïtiva, poètica, visual i plena de color i moviment; una proposta que no deixa de verbalitzar i expressar les diferents emocions i inquietuds del personatge principal.

Descobreix l'obra De quin color és un petó? de Líquid Dansa

Si vols saber més informació de la nova temporada de teatre de la Xarxa Alcover, visita aquest enllaç.

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *