Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 16 Jul, 2020 Notícies | 0 comentaris

El teatre familiar de la gira 2020-2021 de la Xarxa Alcover

El teatre familiar de la gira 2020-2021 de la Xarxa Alcover

Una de les vessants més importants de les nostres gires anuals de teatre és la proposta de teatre infantil. Cada gira de teatre, escollim quatre propostes teatrals infantils i per a tota la família, que conten històries fantàstiques i sempre amb una gran moralitat.

A més, cada any escollim una obra infantil de Catalunya, una de les Illes Balears, una del País Valencià i una altra d’Andorra.

 

Quines han estat les propostes infantils de la gira 2020-21?

 

BAOBAB. ‘Un arbre, un bolet i un esquirol’ de La Pera Llimonera des de Catalunya

 

Aquesta obra conta la història de dos venedors ambulants que es refugien d’una gran tempesta i per passar el temps, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

És un homenatge a totes aquelles persones, grans i menuts que la violència dels conflictes armats els ha obligat a deixar la seva terra.

BOABAB va ser premi de la Xarxa Alcover al Millor espectacle familiar de la Mostra d’Igualada 2019. Recordem que totes les obres que guanyen aquest premi, passen directament la selecció d’obres per a l’any següent.

 

HORTA de L’Horta Teatre des de València

 

Es tracta d’un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, tot contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més menuts.

Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en Horta, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes.

TINA LA BRUIXA FINA de Teatre La Fornal de les Illes Balears

 

Tina és una bruixeta molt espavilada que vol aprendre tots els secrets del seu ofici.

 

Compta amb l’ajut de Tomassot, un bruixot gran i experimentat. Tomassot li vol fer entendre que tot ofici necessita d’un aprenentatge i d’un gran esforç.

 

Tina vol fer realitat el somni de volar dalt d’una escombra sense tenir els coneixements necessaris i això la duu a fer un seguit de trampes.

CLEMENTINA de Somhi Teatre des d’Andorra

 

Des de sempre hem tingut el binomi de “blau/rosa”, “cotxes/nines”, “nens/nenes” que determinen els nostres gustos i la nostra vida des que som petits.

 

L’obra Clementina de l’autora italiana Adela Turín, apropa el moviment feminista a les nenes i als nens amb contes infantils. La idea és que tinguin les seves pròpies reflexions i plantejar-se que potser no existeixen les coses de nens o de nenes.

Vols saber més informació de la nova gira de teatre de la Xarxa Alcover? Tens tota la informació de les obres, de les seves companyies de teatre i també els seus bolos al nostre web. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en fer-nos-la.