Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 14 des., 2023 in Notícies | 0 comments

Sopa de Pedres a Encamp: una història que transforma cor i ànima

Sopa de Pedres a Encamp: una història que transforma cor i ànima

Aquest 27 de desembre, Encamp es converteix en l’escenari màgic de “Sopa de Pedres”, un espectacle que no només captiva els sentits, sinó que també ens deixa amb una profunda reflexió sobre la importància de compartir i treballar junts.

La història se centra en l’Alma, una nena valenta que, després de veure com els avions substitueixen les estrelles al cel del seu país, decideix emprendre un viatge cap a l’inexplorat. Arriba a un lloc aparentment ric, però on la generositat és escassa. Tot i així, amb la seva astúcia i intel·ligència, l’Alma transforma la dinàmica de l’individualisme en un comunitarisme ric i acollidor.

La sopa de pedres, més enllà de ser una simple barreja d’ingredients, esdevé un símbol poderós de com la col·laboració i la solidaritat poden convertir un lloc fred en un lloc càlid i acollidor. El missatge que ens deixa és profund: en aquest món on cadascú sembla tenir-ho tot, és la connexió amb els altres la que dóna sentit a la nostra existència.

A “Sopa de Pedres”, els espectadors no només gaudeixen d’una experiència teatral fascinant, sinó que també es veuen convidats a reflexionar sobre com les petites accions poden tenir un impacte enorme en la comunitat. En aquesta temporada festiva, que sigui una inspiració per recordar-nos la importància de l’empatia i la comprensió mútua.
Us convidem a viure aquesta experiència única a Encamp i deixar que la màgia de “Sopa de Pedres” ens recordi que, en última instància, som més forts quan compartim i col·laborem. ¡Bon espectacle i bones Festes!

📅Dimecres 27 de desembre
📍Encamp, Andorra
🕗18:30 hores