Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 14 set., 2023 in Notícies | 0 comments

Setembre ve carregat de moltes emocions, de molt teatre

Setembre ve carregat de moltes emocions, de molt teatre

Estàs buscant una manera emocionant i única de passar el teu temps lliure?  No busquis més! Aquest mes encara ens queden moltes emocions per sentir i molts bolos per viure. Ja siguis un amant del teatre de tota la vida o simplement vulguis experimentar una cosa nova, aquests esdeveniments són perfectes per a tu.

Cada companyia té el seu propi estil i enfocament, cosa que significa que hi ha una obra per a tots els gustos. Així que, per què no convidar als teus amics i familiars i gaudir junts del teatre?

MIRANIUS – De_paper

♦️Miranius és la història d’un paisatge. Un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si es tractés de peces d’un tàngram, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats.

📍Festival Millor de Sant Llorenç de Cardassar

📅Divendres 15 de setembre

 

EL JORN DEL JUDICI – Produccions de Ferro

♦️ Amb un repartiment encapçalat per Toni Gomila i Lluqui Herrero ens transmeten com ningú la sensació apocalíptica que tenim de vegades quan mirem la televisió, llegim els diaris 📰 o consultem les xarxes socials.

📍Lliçà de Vall

📅Divendres 15 de setembre

PARADÍS – El Somni Produccions

♦️Quantes vegades hem sentit dir que la nostra “illa” és un paradís? No hi ha dubte que ho és. És bella en els seus paisatges, és captivadora en el seu entorn, té platges d’aigües cristal·lines, aigües turqueses fotogèniques com no hi ha unes altres. Però no tots els que viuen en aquest paradís pot gaudir dels plaers de la vida vacacional.

📍Tàrrega

📅Dissabte 23 de setembre