Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 19 Set, 2014 en Gira 2013-2014 | 0 comentaris

QUE TE VAYA BONITO – Teatro de Cerca

QUE TE VAYA BONITO – Teatro de Cerca

(CAT)

 

Ho deixaries tot i marxaries a la recerca del teu somni, deixant enrere a la teva família, a aquells que sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? 

 

És una obra diferent, els personatges s’acomiadaran del vell i petit paper interpretat a les seves vides, celebrant-ho amb els seus, en un terrat de debò. Encara que es representa a terrats s’adapta molt bé a altres espais on es pugui fer un festa, inclòs espais tancats.
La realitat, la proximitat, la humanitat i la espotaneïtat de l’obra ha aconseguit conquistar i sorprendre a la crítica i públic per igual.

 

L’ OBRA, Que vaya bonito

Ho deixaries tot i marxaries a la recerca del teu somni, deixant enrere a la teva família, a aquells que sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? Es tracta potser de deixar el lloc que ocupes dins la família per ocupar un lloc al món, de llançar-se al buit i volar. Es tracta potser d’abandonar el paper que has estat interpretant en la paròdia de la familia.

Comença la festa i et dic… et dic adéu.

L’obra de teatre està emmarcada dins d’una festa de comiat que se celebra en un terrat per a amics íntims i familiars. En comptes de representar-la en un escenari, en un ambient fictici, l’obra transcorre en un ambient real de festa en la qual, el públic seran els convidats i compartiran l’escenari amb els seus protagonistes. Hi haurà beguda, música…

ESPECTACLE DISPONIBLE PER ESPAIS OBERTS I TAMBÉ TANCATS ( tipus halls de teatre )

 

*Premi MORITZ FIRATÀRREGA 2012 . Millor Espectacle.

* Seleccionat al laboratori de Creació FIRATÀRREGA 2012.

 

Si no podeu veure el clip promocional clica AQUÍ.

Per visitar la web de la companyia, clica AQUÍ.

Fitxa artística:

direcció i dramaturgia  intèrprets
JORGE-YAMAN SERRANO JORGE CABRERA
CARMEN FLORES
producció JORGE-YAMAN SERRANO
TeatroDECERCA – FIRATÀRREGA

 

que te vaya bonito

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *