Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 18 Set, 2019 Notícies | 0 comentaris

Presentem Escargots i A.K.A i els seus bolos

Presentem Escargots i A.K.A i els seus bolos

Estem a setembre i ja es hora de presentar dues de les obres de la nova gira de teatre de la Xarxa Alcover: A.K.A (Also Known As) i Escargots, tots dues de Catalunya.

La revelació teatral de A.K.A (Also Known As) de Sala Flyhard

 

L’obra tracta d’en Carlos, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

A.K.A ha aconseguit aquests premis:

  • 2 XXII Premios Max – Autoria revelació i millor actor
  • 4 Premis Butaca 2018 – especacle petit format, text, direcció i actor
  • Premi BBVA 2018 – Millor actor
  • Premi de la Crítica Barcelona 2018 – Millor actor
  • 3 Premis Teatre de BCN 2018 – Millor text, direcció i actor
  • Premio del público MIT 2019, XXXV Mostra Internacional de Ribadavia

La setmana que ve A.K.A estarà a la localitat Palau Solità i Plegamans, a la Sala Polivalent a les 21h. Al novembre viatjaran al Teatro La Abadía de Madrid amb funcions del 6 al 19 de novembre.

 

 

cartell-aka

La diversió arriba amb Escargots de Slow Olou

 

Els pallassos Toti Toronell i Pere Hosta fusionen els seus universos creatius per construir un espectacle d’humor i poesia per a tots els públics, pausat i amb poques paraules. Dos pallassos-caragol que comparteixen la mateixa visió de l’ofici i uns quants mol·luscs gastròpodes viuen en un carreró sense sortida Un submón amb un clima, amb una energia i amb una tensió especials.

Aquí dins hi ha temps per a tot. El caragol és el correlat d’un recorregut absurd i surrealista. Una experiència divertida, emocional i temporal que apel·la la vivència de l’espectador. Un espectacle lent però segur.

 

cartell-adeu-peter-pan

Vols saber més espectacles de la gira 2019/20 de la Xarxa Alcover? Fes clic a aquest ENLLAÇ i descobreix la nova proposta de teatre de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra. 

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *