Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 22 des., 2022 in Notícies | 0 comments

POI de Cia. D’es Tro ha estat premiat com a millor espectacle de circ de carrer als Premis Zirkòlika

POI de Cia. D’es Tro ha estat premiat com a millor espectacle de circ de carrer als Premis Zirkòlika

Des de la Xarxa Alcover volem donar l’enhorabona a l’espectacle POI de CIa. D’és Tro, que pertany a nostra Gira 2022/2023, perquè ha rebut el guardó a millor espectacle de circ de carrer a la XIII edició dels Premis Zirkòlika de Catalunya.

La Nit del Circ, en la qual es van lliurar els premis, es va celebrar dimecres passat 21 de desembre en el Mercat de les Flors de Barcelona.

Enguany han rebut un total de 75 propostes diferents i un jurat extern a l’organització dels Premis ha seleccionat 5 espectacles per cada categoria, sent 33 els projectes nominats.

Nit de Circ – XIII Edició Premis Zirkòlika 2022

A la Nit del Circ se celebra un espectacle en el qual actuen els artistes i les companyies premiades i nominades en l’última edició. A més, aquesta gala també inclou el lliurament dels Premis Zirkólika, que enguany ha comptat amb 11 categories.

Una excel·lent actuació amb música en directe i amb múltiples números de circ en la qual ha participat un Jurat compost per 30 professionals pertanyents a diferents àmbits del sector.

¿Per què POI?

POI de Cia. D’Es Tro respon a una cerca física de malabars i manipulació, però també a una recerca artesana respecte a la construcció de baldufes que jo mateix disseny i construeixo.

Aquesta exploració de diferents tipus de fustes, formes i puntes de suport m’ha permès la creació de baldufes personals i especials com per exemple una de les baldufes més grans del món llançada per una sola persona amb un pes de 45 kg que jo mateix llanço amb una corda de més de 15 metres.

«Un personatge atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta el joc, un dels estats més importants de la vida.»