Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 12 febr., 2021 in Notícies | 0 comments

Obres de teatre en català amb un gran missatge: HORTA, BAOBAB i EXCALIBUR

Obres de teatre en català amb un gran missatge: HORTA, BAOBAB i EXCALIBUR

Moltes obres teatrals guarden un missatge ple de valors molt importants per a la societat actual. Missatges socials i polítics que tenen una gran importància avui a dia dins de propostes teatrals que són tant lúdiques com educatives. Avui us portem tres propostes de teatre en català de la nostra gira de teatre 2020/21 que tenen un gran missatge: Baobab de La Pera Llimonera, Horta d’Horta Teatre i Excalibur de Hermanas Picohueso.

 

L’obra BAOBAB i la situació dels immigrants

 

Des de Catalunya i de la mà de La Pera Llimonera arriba BAOBAB, una història basada en dos venedors ambulats que es refugien d’una gran tempesta i expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

BAOBAB és un homenatge a totes aquelles persones, grans i menuts que la violència dels conflictes armats els ha obligat a deixar la seva terra.

 

La proposta HORTA per a tornar als arrels de la terra i al teatre en català

 

Des del País Valencià i de la mà d’Horta Teatre, tenim una obra de teatre que vol recuperar els valors arrelats a la terra i als costums valencianes més ancestrals, adaptant-los per als més menuts.

Aquesta obra familiar conta la història de Joana i Esther, que ja ho tenen tot preparat per a despertar la terra, com els seus avis les havien ensenyat.

 

Un programa de televisió per despertar consciències mitjançant el teatre en català

 

L’ovella Dolly acompanyada de la gossa Laika presenten un programa d’entrevistes anomenat Ornitorracó. Les Hermanas Picohueso presentaran el seu joc Espoli, inspirat en sobre les estructures de poder que generen aquestes catàstrofes. Les titelles dirigeixen aquest programa que es realitza en directe davant del públic amb l’ajut de càmeres, maquetes i multitud d’objectes.

Vols saber més informació d’aquestes opcions de teatre en català i de les altres que conformen la gira 2020/21 de la Xarxa Alcover? Visita el nostre web i no et perdis res!

En definitiva, tens una companyia de teatre i vols ser soci de la Xarxa Alcover? També pots enviar-nos un correu a socis@xarxaalcover.cat i ens posarem en contacte amb tu. Estem esperan-te!