Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 6 Nov, 2019 en Notícies | 0 comentaris

Novembre arriba amb molts festivals de teatre

Novembre arriba amb molts festivals de teatre

Les companyies seleccionades per a la gira 2019/20 de la Xarxa Alcover participen aquest novembre en un munt de festivals de teatre, no només de Catalunya sinó de tot l’Estat Espanyol.

El viatge de Festuc Teatre amb Adéu Peter Pan

Aquest cap de setmana se celebra la 35a Mostra Internacional de Titelles (MIT) de la Vall d’Albaida. La companyia Festuc Teatre participa al Festival amb l’obra Adéu Peter Pan, que forma part de la Xarxa Alcover aquesta temporada.

  • -El dijous 7 tenen una funció a l’Auditori Paco Salvador de Benigànim a les 9:30
  • -El divendres 8 a l’Auditori Municipal d’Aielo de Malferit a les 11:00.

A més, la setmana que ve estaran al Festival Internacional de Teatro de Títeres de la Región de Murcia (Titeremurcia). La funcions seran a l’Auditori Municipal de La Alberca:

  • Divendres 15 en dues funcions: a les 10:00 i a les 12:00
  • Diumenge 16 a les 19:00.

 

La dansa de Cia Baal viatja a Valladolid, Toledo i Murcia

La companyia de teatre i dansa Baal Dansa estaran el diumenge 10 al Laboratori de las Artes de Valladolid (LAVA) amb una funció a les 18:00.

A més, el dissabte 16 estaran a la Casa de la cultura de Illescas (Toledo) i el diumenge al Centro de Artes Escénicas (CAES) de Torre Pacheco amb una funció a les 18:00. El cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre a la Escuela Navarra de Teatro de Pamplona amb funcions a les 18:00 els dos dies.

 

El ritme d’A.K.A al Festival Petit Format d’Olot

A.K.A (Also Known As) de Flyhard Produccions participa el dissabte 20 de novembre al Festival Petit Format d’Olot amb una funció a les 20:00.

Vols saber més funcions de teatre? Cada mes actualitzem l’apartat del calendari del nostre web amb totes les funcions de les companyies de teatre que pertanyen a la gira de teatre 2019/20 de la Xarxa Alcover.

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *