Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 20 Mai, 2019 en Notícies | 0 comentaris

Descobreix la nova temporada de teatre de la Xarxa Alcover

Descobreix la nova temporada de teatre de la Xarxa Alcover

Comencem una nova temporada de teatre en català a la Xarxa Alcover. La Gira 2019-20 de teatre arriba amb noves històries per contar de tot arreu dels països catalans. En aquesta notícia, us presentem les obres que hem seleccionat per a aquesta temporada.

Obres seleccionades per Catalunya

 

A.K.A. (ALSO KNOWN AS)

David J. Meyer – Sala Flyhard – Espectacle de sala

cartell-aka

Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe… bueno… faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història. De Sala Flyhard.

Més informació

 

ESCARGOTS

 

Toti Toronell i Pere Hosta – Slow Olou – Espectacle no convencional

poster-caqui-2

Els pallassos Toti Toronell i Pere Hosta fusionen els seus universos creatius per construir un espectacle d’humor i poesia per a tots els públics, pausat i amb poques paraules. Dos pallassos-caragol que comparteixen la mateixa visió de l’ofici i uns quants mol·luscs gastròpodes viuen en un carreró sense sortida Un submon amb un clima, amb una energia i amb una tensió especials. Aquí dins hi ha temps per a tot. El caragol és el correlat d’un recorregut absurd i surrealista. Una experiència divertida, emocional i temporal que apel·la la vivència de l’espectador. Un espectacle de Slow Olou lent però segur.

Més informació

ADÉU, PETER PAN

 

Festuc Teatre – Teatre familiar

cartell-adeu-peter-pan

Emocionant adaptació de Festuc Teatre del conte clàssic que ens parla del vincle entre els infants i els seus avis. Un espectacle sensible i divertit amb una espectacular posada en escena La Maria és una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a Peter Pan. Una nit, els nens perduts s’enduran a la Maria cap al país de Ja mai més… Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure James Matthew Barri passaran a formar part de la seva realitat.

Més informació

Obres seleccionades per les Illes Balears

 

LLUM TRENCADA

 

Aina Salom i Carme Planells – Iguana Teatre – Espectacle de sala

llum-trencada-dossier-1_page-0001-copia

El cop d’estat del 18 de juliol de 1936 trencà els somnis de gran part de la població i per a les dones suposà una gran pèrdua, de tots els drets que havien aconseguit amb la II República, però també dels homes que feien part de la seva vida. L’espectacle recupera algunes històries d’aquestes dones que anaren a presó, no per les seves idees polítiques, sinó perquè eren filles d’un o dones d’un altre. I reivindica el paper d’altres dones, activistes, fortes i valentes, que s’atreviren a enfrontar-se amb els qui les volien fer callar. Descobreix aquesta obra d’Iguana Teatre.

Més informació

CABARET INTIMÍSSIM

 

Corcada Teatre – Espectacle no convencional

cartel

Cabaret Intimíssim és un espectacle en forma de cabaret en el qual els números musicals són alternats amb tot un seguit de confessions personals dels actors que l’interpreten. En aquesta obra, la companyia Corcada Teatre deixa entreveure el seu costat més lúdic i espontani, i ens du de la rialla al plor en un continu vendaval d’emocions embolcallat de música. En definitiva, el millor dels medicaments.

Més informació

MIRAMIRÓ

 

Catalina Carrasco i Gaspar Morey – Baal Dansa – Espectacle familiar

dossier-miramiro_catala_page-0001

Un espectacle de Baal Dansa de dansa i animació de vídeo per als més petits, nascut de l’univers de Joan Miró. Una selecció de la seva obra gràfica emmarca la peça. Els vius colors, les formes geomètriques i la aparent “totipotència” de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, suggerint que tot és possible. Com per art de màgia les pintures adquireixen vida, transportant-nos a un cosmo-univers imaginari.

Més informació

Obres seleccionades pel País Valencià

 

INSTRUCCIONS PER A NO TENIR POR SI VE LA PASTORA

 

La Ravalera Teatre – Espectacle de sala

dossier-la-ravalera_page-0001

Conta la gent dels Ports de Castelló que, de menuts, quan no volien acabar-se les bajoques o els feia por la nit, els grans els deien: “Mira
que si no fas cas, vindrà La Pastora”. La memòria d’aquesta dona, lèsbica i sanguinària, està escrita als marges dels llibres d’Història. La Ravalera Teatre conta aquesta història. 

Més informació

LES SET DIFERÈNCIES

 

El Pont Flotant – Espectacle no convencional

cartell-set-diferencies

Espectacle familiar de El Pont Flotant que, mitjançant el llenguatge corporal, la música i el joc, aborda les diferències entre persones de trets i d’orígens distints. Formes, colors, llengües, costums i maneres d’entendre la vida que reflecteixen la diversitat quotidiana. Els personatges ens faran saber per què i com van arribar fins aquí, què es van endur i què van haver de deixar. Un espectacle que reflexiona sobre la igualtat, la pertinença i l’exclusió, sobre allò que realment separa i uneix les persones. Amb curiositat, naturalitat i, sobretot, molt d’humor.

Més informació

Obres seleccionades per Andorra

 

DE QUIN COLOR ÉS UN PETÓ?

 

Escola Líquid Dansa i Escena Nacional Andorrana – Espectacle familiar

cartel

Conte infantil de Rocio Bonilla de l’editorial Animallibres. L’Escola Líquid Dansa d’Andorra dóna vida al personatge de la Minimoni i els seus dibuixos en un espectacle de dansa-teatre pensat per a un públic familiar, on tant els infants com els més grans descobriran el món de les emocions a través dels colors. Aquest espectacle és per un públic familiar i infantil, concretament per a infants d’entre 3 i 6 anys, i s’ha produït amb el suport de la Fundació Escena Nacional d’Andorra.

Més informació

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *