Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 28 jul., 2022 in Notícies | 0 comments

La nova selecció d’espectacles de la Xarxa Alcover 2022-23 ja està a punt amb les millors produccions del darrer any en llengua catalana

La nova selecció d’espectacles de la Xarxa Alcover 2022-23 ja està a punt amb les millors produccions del darrer any en llengua catalana

Un any més la Xarxa Alcover continua amb la seva tasca de difusió d’espectacles en llengua catalana amb l’objectiu de donar visibilitat, reconeixement i organitzar gires per tot el territori de parla catalana. S’han seleccionat 10 dels millors espectacles de les Illes Balears, Catalunya, País Valencià i Andorra, que compleixin criteris com ser d’autoria contemporània i de format petit i mitjà, sempre escrits en llengua, tant convencionals com no convencionals.

A més, pensant en tots els públics, sempre s’escull un espectacle familiar de cada territori. Una vegada seleccionats, la Xarxa Alcover els promociona a les fires professionals i els dona suport quan viatgen fora del mateix territori o s’organitzen gires.

ESPECTACLES DE LES ILLES BALEARS

Hem escollit els següents espectacles: “Paradís” de El Somni Produccions, “NUA. Radiografia d’un Trastorn” de Ann Perelló i Teatre Pral. de Palma i “POI” de Cia. D’Es Tro.

ESPECTACLES DE CATALUNYA

Hem escollit els següents espectacles: “La dona del tercer segona” de teatre Nu, “IAIA” de Mambo Project i “Miranius” de De_Paper.

ESPECTACLES DEL PAÍS VALENCIÀ

Hem escollit els següents espectacles: “La teua mà en la meua” de L’Om Imprebís, “Nimbes” de Cia. Fil d’Arena i “Buh!” de Teatre de l’Abast i la Fam Produccions.

ESPECTACLE D’ANDORRA

Hem escollit l’espectacle Quatre dones i el Sol d’Escena Nacional Andorrana.