Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 25 des., 2023 in Notícies | 0 comments

La Xarxa Alcover us desitja Bones Festes

La Xarxa Alcover us desitja Bones Festes

En aquesta època tan especial, la Xarxa Alcover voldria estendre els seus millors desitjos a tots els amants del teatre, especialment, del teatre en català. És una època màgica, i volem expressar la nostra profunda gratitud a tots els qui fan possible la difusió del teatre en la nostra estimada llengua.

La nostra associació dedica el seu esforç a la creació de gires teatrals que enriqueixen i nodreixen la nostra cultura. A través de cada representació, aspirem a connectar amb l’esperit del públic i a fomentar l’amor per les arts escèniques.
Durant aquestes vacances, volem agrair a tots els nostres col·laboradors, membres, actors i espectadors que han fet possible que el teatre en català continuï brillant i esdevingui una part fonamental de la nostra identitat cultural.

Que aquestes festes estiguin plenes de moments especials, rialles compartides i l’alegria que només el teatre pot proporcionar. Agraïm el vostre suport i esperem que el proper any estigui ple de noves produccions emocionants i èxits compartits.
Us desitgem a tots unes Bones Festes! Que la màgia del teatre i l’esperit nadalenc us acompanyin sempre.