Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 11 gen., 2023 in Notícies | 0 comments

La Fornal d’Espectacles celebra el seu 20è aniversari

La Fornal d’Espectacles celebra el seu 20è aniversari

El 2023 és una data especial per La Fornal d’Espectacles. La companyia compleix vint anys d’ençà del seu naixement. Dues dècades de teatre, d’aprenentatge, d’històries i aventures… La companyia ha anat creixent al llarg d’aquests anys, però ha mantingut sempre l’esperit que un dia va ser decisiu per impulsar el projecte.

La companyia fa retrospectiva: vint anys donen per molt

En aquest temps, La Fornal d’Espectacles ha produït 44 espectacles diferents i ha realitzat 2.982 funcions en les quals han assistit un total de 212.871 espectadors. També ha estat present a 10 comunitats autònomes i a Andorra.

Així mateix, ha estat seleccionada a 8 fires i festivals reconeguts, on s’han fet fins a 66 funcions. I cal destacar que al llarg d’aquestes dues dècades la companyia i el seu director, Joan Gomila, han rebut 27 premis, nominacions i reconeixements.

Contribució social i cultural

La Fornal d’Espectacles també ha realitzat altres treballs de retorn social, contribuint a la difusió de la cultura a les Illes. Per exemple, ha donat suport i impuls a la FIET o Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears i ha participat en l’organització d’iniciatives com la Diada de Mallorca, la Fira de rondalles de Sa Pobla i el Son Servera Clown.

A més, ha donat suport tècnic a diferents teatres de Mallorca i, sobretot, destaca l’obertura d’una sala pròpia a Manacor l’any 2015. Allà recentment ha creat les seves residències d’investigació artística.

Tot plegat dibuixa un llarg camí de La Fornal d’Espectacles, que encara no ha acabat. La companyia continua treballant per avançar i créixer professionalment i personalment. Enguany emprenen il·lusionats una nova temporada amb més i nous espectacles en distribució. L’agenda és plena de propostes destinades a públic adult i familiar per celebrar junts un any més de teatre i un any més de La Fornal.

Podeu consultar la temporada hivern-primavera 2023 a aquest enllaç:

https://mailchi.mp/9ebfe2b4be0e/la-fornal-programaci-temporada-2023