Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 2 maig, 2018 en Notícies | 0 comentaris

“Kàtia”  de Ka Teatre guanya la II edició del Premi Xarxa Alcover de La Mostra d’Igualada

“Kàtia” de Ka Teatre guanya la II edició del Premi Xarxa Alcover de La Mostra d’Igualada

1-ka-teatre-katia-pag

El passat 15 d’abril l’espectacle visual i familiar “Kàtia” de Ka teatre i produït per La Casa del Teatre Nu va guanyar el II Premi Xarxa Alcover de La Mostra d’Igualada. Aquest guardó, impulsat per casa nostra, atorga la possibilitat de participar en una gira pel territori de parla catalana.

El guardó es va decidir entre totes les propostes programades en La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, que es va celebrar del 12 al 15 d’abril. El jurat va escollir “Kàtia” entre un grup d’obres de teatre familiar i s’havien de complir les següents condicions: de petit o mitjà format, amb predomini de text en català i de creació contemporània. Segons el mateix jurat, l’obra de Ka Teatre “és fresca, planera, original i amb un tema que pot arribar perfectament a totes les franges d’edat”.

El veredicte final s’ha pres de forma conjunta per un jurat format per sis persones: Òscar Rodríguez de SAT teatre, Maite Serrat del programa “Anem al teatre”, Mireia Llunell de Teatre La Sala de Sabadell, Pep Farrés de La Mostra d’Igualada i Teresa Garcia i Julieta Sunyol, totes dues de la Xarxa d’Alcover.

Després d’una primera tria, van quedar tres obres finalistes:

“La gallina dels ous d’or” de Zum-Zum Teatre.

“Adéu, Peter Pan” de Festuc Teatre.

“Kàtia” de Ka Teatre.

 

 

“Kàtia” l’obra familiar en què s’intenta tornar als orígens

Tot i la qualitat i originalitat de les tres obres finalistes, l’obra guanyadora va ser “Kàtia”, per la seva qualitat i frescor. Gràcies a aquest guardó, serà l’obra seleccionada per Catalunya a l’apartat de Teatre Familiar en la Gira 2018/19 de la Xarxa Alcover.

2-ka-teatre-katia-pag “Kàtia”

És important transmetre el missatge de ”Kàtia” Parla de la necessitat de saber d’on venim, dels nostres orígens. Amb aquesta premissa, es planteja la història d’una mare i una filla que emprenen un viatge per respondre les preguntes de la filla. Un dels temes més destacats de l’obra és l’adopció, així com els interrogants i sentiments que aquesta planteja.

Podrem gaudir en directe de la seva història i el seu missatge per tots els territoris de parla catalana als pròxims mesos.

Des de tot l’equip de la Xarxa Alcover volem donar l’enhorabona a Ka Teatre i La Casa del Teatre Nu per haver guanyat aquest premi. De segur que gaudirem moltíssim el pròxim any.

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *