Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 2 nov., 2021 in Jornades Xarxa Alcover, Notícies | 0 comments

Inscriu-te a les 4es Jornades Xarxa Alcover del 10 i 11 de novembre a Palma

Inscriu-te a les 4es Jornades Xarxa Alcover del 10 i 11 de novembre a Palma

L’Agenda 2030 contempla com a objectiu el desenvolupament de xarxes de cooperació. Després de l’èxit de les tres últimes jornades de la Xarxa Alcover, enguany proposem que en aquesta trobada de professionals de totes les branques del sector aprofundim en quines són les fórmules que excel·leixen. Ho farem a través de les ponències i les taules rodones que tindran com a protagonistes persones ben reconegudes en diferents camps de la política, la comunicació i la cultura.

També cal tenir present la Declaració de Palma, que l’any 2017 varen signar els governs dels tres territoris i fins a quin punt s’han desenvolupat els seus objectius. Aquestes jornades pretenen contribuir a la valoració del seu desplegament.

A més a més, ho fem coincidir en el temps amb un dels festivals referents de la ciutat de Palma, Fira B!, amb el qual hem creat sinergies i al qual agraïm la seva acollida.

Creiem que és una gran oportunitat per a aprendre, enriquir-nos i posar en comú inquietuds, projectes i bones pràctiques.

dd

Les 4es Jornades Xarxa Alcover es celebraran els dies 10 i 11 de novembre al Teatre Principal de Palma (Carrer de la Riera, 2).

d

Preu i pagament de les 4es Jornades

d

El preu de la inscripció  és de 20€ per als socis de la Xarxa Alcover i 30€ per als no socis (l’entrada inclou materials, visita guiada a Palma, sopar, espectacle i certificat d’assistència)

Inscripció gratuïta per als estudiants universitaris (inclou materials i certificat d’assistència), places limitades.

S’ha de fer l’ingrés al compte ES7031400001960012099800, d’Associació Cultural Xarxa Projecte Alcover, indicant «4es Jornades + el vostre nom»

xx

Programa de les 4es Jornades

d

Vols descarregar-te el programa de les Jornades?

Descarrega-ho aquí

ff

Inscriu’te en aquest formulari si vols asisstir a les Jornades:

Inscriu-te aquí