Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 15 maig, 2024 in Notícies | 0 comments

Ja tenim guanyador del Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada 2024!

Ja tenim guanyador del Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada 2024!

L’edició d’enguany del Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada ha seleccionat l’espectacle familiar “Dins el cau del Tabalet” de Farrés brothers i cia com a espectacle guanyador. Aquesta captivadora representació ha conquistat tant el jurat com el públic amb el seu enfocament innovador i la seva profunda reflexió sobre la nostra societat contemporània.

L’obra ofereix una experiència immersiva única, on l’espectador és convidat a endinsar-se en el cau i des d’allà es planteja una reflexió sobre la nostra societat sobreprotectora, sobreestimuladora i sobreinformada. En un format íntim i proper, aquesta obra de teatre no deixa ningú indiferent, oferint un espai de reflexió i contemplació que transcendeix les fronteres de l’escena.

El premi Xarxa Alcover, conegut per destacar l’originalitat i distinció en el món teatral, reconeix aquest espectacle com una proposta única que desafia les convencions i estimula el pensament crític d’infants i adults.
Amb aquest reconeixement, “Dins el cau del Tabalet” s’afegeix al catàleg de Xarxa Alcover, el que li brinda l’oportunitat de portar el seu missatge al llarg i ample dels territoris de parla catalana. Aquesta expansió permetrà que un públic encara més ampli pugui gaudir i reflexionar sobre els temes universals que aborda aquesta obra.

GENERANT NOVES CONNEXIONS

El dia 8 de maig es va celebrar una reunió a Andorra, amb l’objectiu de forjar relacions sòlides i explorar oportunitats de col·laboració de cara al futur. Aquesta trobada ha estat un pas crucial per al desenvolupament de vincles entre la Xarxa Alcover, el projecte Trànsit i Andorra.

Durant la reunió, s’han abordat diversos temes rellevants per a la cooperació entre les dues regions. En particular, Andorra ha mostrat el seu suport i interès en participar en la Xarxa Alcover i el circuit de Trànsit, dos projectes que promouen l’intercanvi cultural i lingüístic entre diverses comunitats de parla catalana. Aquesta inclusió pot obrir noves vies de diàleg i cooperació cultural entre Andorra i altres regions que conformen aquesta xarxa.

A més, s’ha posat de manifest la voluntat d’Andorra d’incloure els seus espectacles artístics al catàleg de Trànsit. Aquesta iniciativa no només enriquirà l’oferta cultural de Trànsit, sinó que també proporcionarà connexions amb nous territoris. Aquest fet obre la porta a la creació de noves oportunitats de col·laboració i al desenvolupament d’iniciatives conjuntes que beneficiïn tant a Andorra com a altres territoris on es parla el català.