Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 5 oct., 2020 in Notícies | 0 comments

Totes les funcions de teatre que arriben amb la tardor

Totes les funcions de teatre que arriben amb la tardor

Arriben l’octubre i la tardor i també molt de teatre en català. Les companyies seleccionades a aquesta gira i també de gires de teatre anteriors continuen oferint funcions amb totes les mesures de seguretat i protecció.

Recordeu La CLASSE de El Somni Produccions? Va estar seleccionat a la gira 2018/2019 de la Xarxa Alcover. Doncs el divendres 9 estarà a Fornalutx a les 22:00, dissabte a Sa Congregació (Sa Pobla) a les 19:00 i diumenge al Teatre de Vilafranca a les 19:00.

Tina, la bruixa fina de La Fornal d’Espectacles, una de les propostes infantils d’aquesta temporada, estarà el divendres 10 d’octubre al Teatro San Francisco de León amb una funció a les 18:00. Tina, la bruixa final també té funcions el diumenge 25 i dilluns 26 al Teatro La Corchera de Málaga a les 12:00.

La proposta que representa a la Xarxa Alcover en la Fira Mediterrània de Manresa

La Xarxa Alcover té presència a la Fira Mediterrània de Manresa amb l’obra valenciana l’Home Bo de Caterva Teatre, que actuarà el divendres 16 a la sala Els Carlins a les 16:00. Gaudirem d’aquesta proposta basada en el popular joc de la pilota valenciana.

Tirant, de l’Institut Valencià de Cultura i el Nacional de teatro Clásico portaran l’obra Tirant a Sueca el dissabte 17 d’octubre.

 

Excalibur i altres històries d’animals morts de Hermanas Picohueso estarà al Teatre Cal Bolet el divendres 23 a les 20:30 i al Festival RBLS de Barcelona el divendres 30 amb una funció a les 21:30.

Adéu Peter Pan de Festuc Teatre tenen una funció a l’Auditori d’Alcúdia el dissabte 24 a les 18:00.

Descobreix l'obra de teatre familiar Adéu Peter Pan de Festuc Teatre

Per la seva part, Kàtia de K Teatre i Teatre Nu estarà el diumenge 25 a l’Ateneu de Tàrrega a les 18:00.

I finalment, Infanticida d’Òpera Electrònica estarà també al festival RBLS de Barcelona el dissabte 31 a les 18:00.

 

Vols més informació sobre els bolos d’octubre? Visita el calendari de bolos de la Xarxa Alcover a aquest enllaç i no et perdis totes les propostes que tenim.