Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 2 Oct, 2019 Notícies | 0 comentaris

Fira Mediterrània de Manresa: cinc espectacles de la gira de la Xarxa Alcover

Fira Mediterrània de Manresa: cinc espectacles de la gira de la Xarxa Alcover

Arriba la 22a edició de la Fira Mediterrània de Manresa els dies 10 a 13 d’octubre de 2019. A la Xarxa Alcover participem en la Fira Mediterrània amb cinc obres de teatre de la gira 2019/20.

A l’Off Espai Xarxa Alcover de la Fira Mediterrània trobareu aquestes propostes: Adéu Peter Pan de Festuc Teatre, De quin color és un petó? D’Escola Liquid Dansa, Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora de La Ravalera Teatre, MiraMiró de Baal Dansa i Llum Trencada d’Iguana Teatre.

A més, farem la presentació oficial de la gira 2019/20 de la Xarxa Alcover a l’expositor 9 de la Llotja Professional el divendres 11 a les 16.30h.

 

Off Espai Xarxa Alcover a la Fira Mediterrània de Manresa

 

Aquest és el calendari de funcions dins de l’Off Espai Xarxa Alcover de la Fira Mediterrània.

Festuc Teatre estrena la  22a edició de la Fira Mediterrània amb la seva proposta de teatre infantil a Manresa: “Adéu Peter Pan”. El dijous 10 d’octubre en dues funcions: 9.30h. i a les 11h. Sala Els Carlins.

2

Escola Líquid Dansa d’Andorra porta a la Minimoni a Manresa amb l’obra infantil “De quin color és un petó?”. Divendres 11 d’octubre a les 9.30h. i a les 11h. Sala Els Carlins.

4

Directament des de València, La Ravalera Teatre donarà a conèixer a La Pastora en terres catalanes. “Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora” estarà a Manresa el dissabte 12 a les 18.30h. Sala Els Carlins.

1

Des de les Illes Balears, la companyia de teatre i dansa Baal porta a la Fira de Manresa la seva proposta basada en l’univers de l’artista Miró: MiraMiró. Serà el dissabte 12 d’octubre a les 11h. Sala Els Carlins.

5

 

Iguana Teatre ens parlarà del paper d’algunes dones durant el cop d’Estat del 36 amb l’obra “Llum Trencada”, que estarà a la Fira Mediterrània el dissabte 12 a les 18h. i a les 21h. Sala  Plana de l’Om.

3

Si vols més informació de les obres de la gira Xarxa Alcover que estaran en la Fira Mediterrània de Manresa o de la resta d’obres que conformen la gira 2019-20 de la Xarxa Alcover, contacta amb nosaltres.

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *