Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 27 gen., 2023 in Notícies | 0 comments

Estrena a Barcelona de l’espectacle Quatre Dones i el Sol de la Fundació Escena Nacional d’Andorra

Estrena a Barcelona de l’espectacle Quatre Dones i el Sol de la Fundació Escena Nacional d’Andorra

Des de la Xarxa Alcover estem encantats d’anunciar-vos que l’espectacle Quatre Dones i el Sol de la Fundació Escena Nacional d’Andorra ha estat estrenat per primera vegada en el Teatre Akadèmia (Barcelona) el passat 25 de gener.

Encara podeu gaudir d’aquesta meravellosa obra fins al dia 19 de febrer -en la mateixa ubicació- de dimecres a dissabte a les 20.00 hores, i diumenges a les 18.00 hores.

¿De què ens parla Quatre Dones i el Sol?

Jordi Pere Cerdà ens narra un conte sense concessions en què ens explica la vida de quatre dones de muntanya i com aquesta muntanya s’apropia de les persones que l’habiten.

Ens parla de l’amor, de la il·lusió, de les ganes de fugir i de la impossibilitat de ferho, dels secrets, de les tradicions, del poder, de la terra, de l’enveja, del despertar sexual, de la presó que ens construïm nosaltres mateixos per protegir-nos, de la por d’allò que ens és desconegut i de les ganes irrefrenables de conèixer-ho.

L’obra en paraules del director, Roger Casamajor

Quan ens preguntem d’on som, sovint caiem en la trampa política de la frontera, de la línia divisòria, de la diferència entre els uns i els altres.

Aquestes divisions artificials són esborrades sense contemplacions per la nostra inqüestionable submissió a la geografia del paisatge on hem nascut i on ens ha tocat viure.

Les nostres quatre dones són filles de la muntanya, dels pics, de les collades, del fred, de la neu, de les nits llargues, del foc i de l’estiu que crema. I és la duresa d’aquesta terra aspra la que modela, amb la seva impertorbable presència, les seves vides, els seus somnis, els seus desitjos i les seves il·lusions.

Jordi Pere Cerdà dibuixa, pinta i crea quatre personatges femenins intensos i complexos. Qui tingui arrels de muntanya hi sabrà distingir ràpidament el reflex de les nostres padrines dins de la cruesa del món que les envoltava.