Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 6 maig, 2024 in Notícies | 0 comments

El Projecte Trànsit, Promocionant la Cultura i la connexió entre territoris

El Projecte Trànsit, Promocionant la Cultura i la connexió entre territoris

El projecte Trànsit continua el seu camí amb passos ferms i decidits cap a la promoció cultural i la integració territorial. La Xarxa Alcover, juntament amb les associacions impulsores d’aquest projecte, ha dut a terme una sèrie de reunions amb institucions a Catalunya, València i les Illes Balears per presentar aquesta iniciativa i buscar el seu suport.

Durant el mes d’abril, hem intensificat els nostres esforços, reunint-nos també amb les sales privades que formen part d’aquest nou circuit cultural. L’objectiu d’aquestes reunions ha estat explicar detalladament totes les avantatges que el projecte Trànsit ofereix i fomentar la programació conjunta entre diferents territoris, a més de debatre noves línies de finançament.

Finalment, ens complau compartir una excel·lent notícia: ja hi ha 18 actuacions que rebran el suport del projecte Trànsit. Això és un pas enriquidor i prometedor cap a una major difusió cultural i una més estreta connexió entre les nostres comunitats.

Seguirem treballant amb fermesa i compromís per impulsar aquest projecte, que no només enforteix la nostra riquesa cultural, sinó que també construeix ponts entre territoris i persones. Seguiu-nos per a més actualitzacions sobre els desenvolupaments del projecte Trànsit.