Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 16 nov., 2022 in Notícies | 0 comments

El Programa.CAT recomana els espectacles NIMBES i MIRANIUS. L’AVENTURA D’HABITAR EL MÓN

El Programa.CAT recomana els espectacles NIMBES i MIRANIUS. L’AVENTURA D’HABITAR EL MÓN

La Xarxa Alcover es complau a anunciar-vos que els espectacles NIMBES i MIRANIUS. L’AVENTURA D’HABITAR EL MÓN, que pertanyen a la nostra Gira 2022/2023, han estat recomanats pel Programa.cat 2023.

A més, continuen recomanats per a aquest 2023 els espectacles NUA i PARADÍS.

¿Què és el Programa.CAT?

 

El Programa.CAT és una eina útil en l’àmbit de Catalunya:

  • Per a professionals i companyies d’arts escèniques i música, per que donen a conèixer les propostes artístiques a agents responsables de les programacions de cada municipi.
  • Per als ens locals, ja que els permet contractar a preus directament subvencionats i els facilita una relació de propostes amb les condicions tècniques i de contractació, validades per una comissió.

L’objectiu principal del Programa.CAT és ajudar a equilibrar i augmentar l’activitat i qualitat de les programacions d’arts escèniques i musicals professionals de titularitat pública i privada.

A més, fomenta les bones pràctiques entre professionals i programadors.

¿Per què NIMBES?

 

NIMBES és un espectacle que transmet un llegat necessari per a la cultura, doncs tracta de l’herència invisible que es transmeten les dones les unes a les altres. D’abraçar, transformar i deformar la tradició que habita en els nostres cossos.

Fil D’Arena la descriu com un lloc on les dones poden compartir, ser allò que volen, on jugar i ballar. NIMBES es una respiració conjunta que espenta i fa més poderosa l’energia femenina.

¿Per què MIRANIUS?

 

La vida s’escampa per tots els racons. A la riba d’un riu, les bestioles comparteixen un tros de terra. Cadascuna amb el seu niu, el seu cau, el seu catau. De vegades com veïnes ben avingudes, d’altres no tant.

Un bon dia hi arriba una nova espècie, la humana. Una pagesa que també hi fa el seu niu: una barraqueta de canya i fang. Amb el pas dels anys, però, aquell niu humà anirà creixent !ns a convertir-se en una luxosa segona residència. Com s’ho faran les bestioles per continuar vivint en aquell indret?

MIRANIUS és un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.