Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 1 jul., 2024 in Notícies | 0 comments

Descobreix la Nova Gira 2024-2025 de la Xarxa Alcover

Descobreix la Nova Gira 2024-2025 de la Xarxa Alcover

Amb entusiasme, la Xarxa Alcover revela la seva nova selecció d’espectacles per a la gira 2024-2025, consolidant el seu compromís continu amb la promoció de la cultura en llengua catalana. Aquesta iniciativa no només busca difondre i donar visibilitat als millors espectacles de les Illes Balears, País Valencià, Catalunya i Andorra, sinó també establir una plataforma robusta per a gires coordinades que arribin a un públic ampli i divers.

Totes les propostes seleccionades segueixen els següents criteris: són d’autoria contemporània per donar suport als nous creadors, tenen un format petit o mitjà, són tant convencionals com innovadores i, sobretot, estan escrites sempre en llengua catalana. A més, com és habitual, s’ha inclòs un espectacle familiar de cada territori per cobrir un ampli ventall de públics.

Un cop seleccionats, la Xarxa Alcover promociona aquests espectacles a fires professionals i els recolza durant els seus desplaçaments fora del territori d’origen o durant les gires organitzades, amb l’objectiu que programadors, socis i públic en general puguin gaudir-ne i conèixer-los de primera mà.

Recordeu que els espectacles que programeu d’un territori diferent al vostre tenen un 50% de descompte. Si programeu més de 3 espectacles de la Xarxa Alcover en un any, hi podem afegir un 10% de descompte addicional. I si en un mateix desplaçament una companyia fa 3 funcions en diferents teatres, afegim un 10% més. Per tant, un espectacle d’un territori diferent al propi pot arribar a tenir fins a un 70% de descompte, pagant només el 30% del caixet. Desplaçaments i dietes a part.

També continuen en gira els espectacles del catàleg 2023-2024, oferint una continuïtat de qualitat i diversitat cultural per a tots els amants del teatre en llengua catalana.

Amb la nova selecció de la gira 2024-2025, la Xarxa Alcover reafirma el seu compromís amb la cultura catalana i la seva missió de fer arribar el millor teatre a tots els racons del territori. Aprofiteu les oportunitats d’aquesta temporada per explorar noves perspectives i experiències culturals en llengua catalana.

 

ESPECTACLES DE LES ILLES BALEARS

ESPECTACLES DE CATALUNYA

ESPECTACLES DEL PAÍS VALENCIÀ

ESPECTACLE D’ANDORRA