Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 21 Gen, 2019 en Notícies | 0 comentaris

Descobreix l’obra Carinyo i les seves funcions al teatre La Seca al gener

Descobreix l’obra Carinyo i les seves funcions al teatre La Seca al gener

A partir d’aquest dimecres 23 i fins al 3 de febrer l’obra ‘Carinyo’ de Pérez&Disla estarà fent funcions diàries al teatre La Seca de Barcelona. Una gran oportunitat de veure aquesta interessantíssima obra que no tracta sobre el fracàs de l’amor sinó sobre la dificultat que tenim d’unir-nos, de reconèixer-nos.

Una de les propostes seleccionades per la Xarxa Alcover al 2019 és ‘Carinyo’ de Perez&Disla. Es tracta d’una història sobre la dificultat que tenim els éssers humans d’unir-nos i reconèixer-nos.

carinyo-3

“Dos individus que han anat envoltant la seva relació en un mite, la construcció d’una imatge d’ells mateixos que els impedeix pensar-se des d’un present contínuament canviant”.

Dues persones se n’adonen que ocupar el mateix espai no implica necessàriament la necessitat d’estar junts. Moltes vegades la il·lusió se’n va, però darrere de la sensació de buit, sempre es queda alguna cosa.

L’obra estableix una analogia entre l’amor i el teatre, on més enllà de les representacions s’han de generar les condicions perquè es pugui produir l’esdeveniment. Per aconseguir-ho, es fan servir de la ficció.

Hi ha moltes vegades que no volem trencar amb els llaços de la nostra vida per no sentir la pèrdua o per no modificar la nostra rutina. Carinyo ens mostra que si alguna cosa no va bé, és  preferible trencar amb tot, “Si alguna cosa no funciona, s’ha de canviar. Es necessita un nou començament”.

22-copia

Els bolos de gener de l’obra ‘Carinyo’ de Perez&Disla

Aquest mes trobaràs Carinyo al teatre La Seca de Barcelona en un calendari de funcions molt ample:

Des d’aquest dimecres 23 i fins al 3 de febrer, La Seca Teatre té funcions de Carinyo cada dia a les 18h. o a les 21h de la nit en la sala Palau i Fabre.

L’horari és de dimecres a divendres  a les 20h. i dissabtes i diumenges a les 18h.

Aprofitem per recordar que el teatre La Seca de Barcelona és un espai de suport de la Xarxa Alcover. Sempre interessat en difondre el teatre en català perquè arribi a molts més apassionats.

Si vols més informació de Carinyo o de les seves funcions, pots contactar amb la Xarxa Alcover. Seguim fent Xarxa!

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *