Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 23 Abr, 2019 Notícies | 0 comentaris

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol guanya el 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol guanya el 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada

A la Mostra d’Igualada l’espectacle familiar “Baobab Un arbre, un bolet i un esquirol” produït per La Pera Llimonera va guanyar el 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra de Teatre d’Igualada. Gràcies a aquest guardó, l’obra participarà en la Gira 2020-2021 de la Xarxa Alcover com a l’obra familiar seleccionada per Catalunya.

Quan el teatre parla de guerra, immigració i l’humor

D’entre totes les propostes de teatre visual i familiar que participaven en la Mostra d’Igualada, finalment es va decidir per aquesta pel tractament de la temàtica de la guerra i la immigració. També van ser decisius la posada en escena, el llenguatge utilitzat i l’humor.

“Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol” de La Pera Llimonera guanya el 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada

L’espectacle recrea com dos venedors ambulants, refugiant-se d’una gran tempesta, narren la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, busquen un nou arbre on viure. Una apassionant producció de La Pera Llimonera amb Toni Albà a la direcció i amb la interpretació de Sergi Casanovas i Pere Romagosa com els dos venedors ambulants.

El veredicte final s’ha pres per mutu acord pel jurat professional: Maite Serrat del programa “Anem de teatre” de la Diputació de Barcelona; Agustí Coll del Teatre l’Aurora, Pep Farrés director artístic de la Mostra d’Igualada i Julieta Sunyol de la Xarxa Alcover.

Aquesta és la tercera edició que organitzem el premi en la Mostra Igualada. L’any passat va ser l’espectacle de teatre visual ‘Kàtia‘ de Ka Teatre i Teatre Nu qui va emportar-se el premi i va participar a la Gira 2018/2019 de la Xarxa Alcover. L’any anterior el va guanyar ‘Renard o El Llibre de les bèsties‘ de Teatre Obligatori i Teatre Lliure (Gira 2017/2018). El finalista de l’any passat ‘Adéu Peter Pan‘ de Festuc Teatre farà la gira la propera temporada 2019/2020 de la Xarxa Alcover. 

premixarxaalcover_mostra

Des de la Xarxa Alcover volem donar l’enhorabona a La Pera Llimonera per haver guanyat aquest premi. A la pròxima Gira 2020-2021 gaudirem moltíssim d’aquesta emotiva i divertida obra.

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *