Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 12 febr., 2024 in Notícies | 0 comments

Balanç Positiu i Projecció de Futur amb la Xarxa Alcover

Balanç Positiu i Projecció de Futur amb la Xarxa Alcover

Tancant el teló del 2023, la Xarxa Alcover fa una avaluació positiva dels seus resultats i traça el camí cap al futur amb entusiasme. Amb un clar focus en la difusió de la programació dels espectacles seleccionats, la Xarxa ha estès les seves ales d’actuació. Aquest impacte positiu es reflecteix en un augment significatiu de 47 funcions dels espectacles programats fora del propi territori pels seus socis i 45 funcions en espais no associats.

En el suport a les gires, la Xarxa Alcover actua com a eficaç club de compra, coordinant les rutes per optimitzar recursos i despeses. Amb un enfocament especial en les companyies de la península programades a les Illes i viceversa, aquesta estratègia beneficia tant els artistes com els socis, que gaudeixen de descomptes del 5 al 10%, o d’activitats paral·leles gratuïtes que enriqueixen les programacions.

Econòmicament, la Xarxa Alcover assumeix el 50% del caixet dels espectacles programats pels seus socis fora del territori, amb un extra del 10% quan una companyia és programada per tres teatres en un desplaçament conjunt. Aquests suports han propiciat la programació de 100 funcions d’espectacles fora del seu propi territori en el circuit de la Xarxa Alcover d’autoria contemporània i han estimulat l’afiliació, consolidant-se com una estratègia per premiar i fomentar la col·laboració entre els socis.

Amb un total de 60 funcions fora del propi territori durant el 2023, encara que siguin d’espectacles seleccionats en temporades anteriors, la Xarxa Alcover continua destacant-se com un impulsor vital per al món de les arts escèniques en llengua catalana.