Menú Secondari
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Menú Principal

t ome sc 5 Des, 2018 Notícies | 0 comentaris

Arriba desembre amb molt de teatre a la Xarxa Alcover

Arriba desembre amb molt de teatre a la Xarxa Alcover

Amb Nadal i Cap d’Any, el teatre continua molt actiu a la Xarxa Alcover. Les obres seleccionades a la Gira 2018-19 han preparat moltes funcions a les tres zones: Catalunya, País Valencià i les Illes Balears. Voleu saber quines funcions de teatre de la Gira 2018-19 de la Xarxa Alcover arriben aquest desembre? Doncs en aquesta notícia ho teniu tot:

Calendari d’actuacions de desembre a la Xarxa Alcover

 

Demà dijous 6 de desembre AIGUA de Cia. Nuc estarà a Aldaia, València amb una funció on faran un ús molt responsable de l’aigua que utilitzaran. ¿Sabíeu que després de cada funció reciclen l’aigua i la reposen en la zona verda més propera a la funció? Així mateix faran demà a Aldaia quan acaben la seva magnífica funció.

aigua

El 13 de desembre a Terrassa podran gaudir de l’obra família Kàtia de Ka Teatre i Teatre Nu a les 9:45h. Una gran oportunitat de descobrir quin és el viatge que fan la Kàtia i la seva mare. Trobaran el que busquen? Ho sabran a Terrassa el dijous 13 de desembre.

imatge-promocional-katia

El divendres 14 La Classe de El Somni Produccions estarà a Inca, Mallorca. L’obra conta la història d’en Ramon i en Lluís, dos amics que han passat gran part de la seva vida plegats. Ho comparteixen tot, fins que Lluís entra a presó. No obstant això, Ramon serà el seu advocat i també el seu confessor.

la-classe

El dissabte 15 és el torn de Fairfly de Cia. La Calòrica al teatre Ateneu de Tàrrega a les 21h. T’imagines que et fan fora de la feina per culpa d’un ERO? Això és el que els passa als protagonistes de Fairfly, una comèdia molt emprenedora.

fairfly

I finalment, del 17 al 19 de desembre, Una història vertadera de Cia. Iguana Teatre estarà a dues localitats de Catalunya:

El dilluns estaran a Lliçà d’Amunt en dues funcions: a les 9h. i a les 11h.

Per altra banda, el dimarts 18 estaran al Montornès (Mon Barri) a les 11h. i el dimecres 19 també al Montornès, però a les 9h.

una-historia-vertadera

Si vols saber més informació de les actuacions del mes de desembre, pots contactar amb nosaltres, estarem encantats d’explicar-te totes les novetats de desembre de la Xarxa Alcover.

Bon Nadal i seguim fent Xarxa!

Escriu un comentai

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *