Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 25 maig, 2022 in Notícies | 0 comments

L’Abraçada dels cucs i Nautilus, Premis Mostra de Teatre d’Alcoi 2021

L’Abraçada dels cucs i Nautilus, Premis Mostra de Teatre d’Alcoi 2021

La Mostra de Teatre d’Alcoi ja ha començat i a la cerimonia d’inauguració de la Mostra es van donar els Premis Mostra de Teatre d’Alcoi de 2021. I estem molt contents d’anunciar que els guardonats han estat dues de les propostes de la gira de teatre 2021/22 de la Xarxa Alcover. Per una banda, L’Abraçada dels Cucs de Cactus Teatre ha guanyat el premi a Millor Espectacle General i, per altra banda, Nautilus de La Negra ha guanyat el premi a Millor Espectacle Infantil.

 

 

L’Abraçada dels cucs, premi a Millor Espectacle General edició 2021 | Premis Mostra de Teatre d’Alcoi

L’Abraçada dels cucs, de Cactus Teatre, està escrit i protagonitzat per Paula Llorens i amb la companyia del co-protagonista, Sergio Caballero. L’obra ens mostra com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes. Es tracta d’una història d’amistat poc corrent:

Miquel, un professor de literatura amant de Larra que no suporta els seus alumnes, desperta en la mateixa habitació d’hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure. Tots dos detesten la seua vida i el món en general i, per això, desitgen eixir d’allí per tal d’acabar el que van deixar a mig fer.

Però per a poder anar-se’n, han d’enganyar la doctora i, encara que es porten a matar, es necessiten per tal d’aconseguir-ho. Aprendran Clara i Miquel a abraçar-se malgrat sentir-se com a éssers sense extremitats? Aconseguiran la metamorfosi que els permeta emprendre el vol?

Nautilus, premi a Millor Espectacle Infantil edició 2021 de la Mostra de Teatre d’Alcoi

Nautilus, de La Negra és una versió de la clàssica novel·la d’aventures “20.000 llegües de viatge submarí” amb una lectura actual, compromesa i ecologista. La història que escriuria Jules Verne hui en dia.

El capità Nemo aprecia el mar més que la seua vida. Nemo viu a bord del Nautilus, un submarí secret que recorre els oceans de tot el món, lluny de tot i de tots. Però d’un temps a ara, el capità ha estat observant que els bancs de coral s’han convertit en muntanyes de fem; els peixos, en bosses de plàstic; i els prats de posidònia, en abocadors aquàtics.

La vida marina està en perill i Nemo s’ha proposat evitar-ho, però no pot fer-ho tot sol. Per això recluta el professor Aronax, a qui portarà a un viatge de 20.000 llegües submarines per a mostrar-li els secrets d’aquest món fascinant amenaçat per la contaminació humana.

 

 

Si vols més informació dels Premis Mostra de Teatre d’Alcoi pots visitar el web de la XXXI Mostra de Teatre d’Alcoi.