Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 27 abr., 2022 in Notícies | 0 comments

El 5è Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada premia Miranius. L’aventura d’habitar el món

El 5è Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada premia Miranius. L’aventura d’habitar el món

L’espectacle Miranius. L’aventura d’habitar el món de De_paper ha guanyat el 5è Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada, un guardó impulsat per l’associació Xarxa Alcover que consisteix en una gira pel territori de parla catalana.

g

Resolució del jurat del 5è Premi de la Mostra d’Igualada de 2022

j
Un jurat professional àmpliament coneixedor del mercat del teatre familiar format per Maite Serrat, del programa “Anem al teatre” de la Diputació de Barcelona; Francesc Rossell, tècnic de cultura de l’Ajuntament d’Igualada i Julieta Sunyol de Xarxa Alcover ha escollit aquesta producció entre totes les propostes programades en la darrera edició de la Mostra Igualada, celebrada del 31 de març al 3 d’abril, que fossin de petit i mitjà format (de qualsevol gènere), creació contemporània i predomini del text en català.

El jurat de la Mostra Igualada després de valorar les diverses representacions ha decidit atorgar el Premi a aquest espectacle no sols per la indiscutible qualitat artística, plàstica i musical, sinó també pels valors que transmet sobre la coexistència de les diverses espècies animals amb l’home. Aquest serà l’espectacle familiar que representarà Catalunya en la propera gira d’espectacles 2022-2023 de la Xarxa Alcover.

A la deliberació final del Premi Xarxa Alcover el jurat ha volgut fer constar, expressament, la gran qualitat artística de l’espectacle Soc una nou de Zum Zum Teatre, que a més de pel treball de l’equip artístic destaca pels valors cívics de l’amistat, la pau, la tolerància i l’elecció voluntària de la pròpia tradició i cultura que traspuen durant tota la representació. En aquesta edició, el jurat vol destacar, també, la gran qualitat de la majoria de les propostes adreçades als joves, els espectacles de circ i les instal·lacions presentades a la 33a Mostra Igualada.

Coneix més sobre Miranius. L’aventura d’habitar el món, la nova representant del teatre familiar de Catalunya a la Xarxa Alcover

 

 

MIRANIUS de De_paper és la història d’un paisatge. Un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si de peces d’un tàngram es tractés, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats. També és un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.Pròximament, donarem a conèixer la selecció d’espectacles que conformaran la gira 2022/23 de la Xarxa Alcover.