Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 2 oct., 2018 en Notícies | 0 comentaris

La Xarxa Alcover presenta 4 espectacles a la Fira Mediterrània de Manresa

La Xarxa Alcover presenta 4 espectacles a la Fira Mediterrània de Manresa

A la Xarxa Alcover participem un any més en la Fira Mediterrània de Manresa, que serà del 4 al 7 d’octubre. Estarem presents a l’Espai Xarxa com cada any, a la Sala Els Carlins (c/ Sabateria, 3-5. 08241 Manresa) i també a l’expositor 7 a la Llotja Professional.

Aquest any participem a la Fira amb quatre propostes teatrals que formen part de la Gira de teatre 2018-2019 de la Xarxa Alcover.

En els núvols de Cia. La Negra

En els núvols, obra familiar que arriba des del País Valencià i que serà el primer espectacle a participar en la Fira Mediterrània. Una història apassionant i molt emotiva sobre un amic que, a vegades, se sent diferent. El més important és deixar-se portar per la màgia del moment.

El dijous 4 en dues funcions: a les 9.30 i a les 11 h. Serà a la sala Els Carlins, dins de l’espai Xarxa Alcover.

en-els-nuvols-la-negra

Kàtia de Cia. Ka Teatre i Teatre Nu

L’obra familiar Kàtia, proposta de Catalunya, participa en la Fira Mediterrània  el divendres 5 d’octubre en dues funcions: a les 9.30 i a les 11 h.

En aquesta obra, la Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l’aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca? Kàtia és un espectacle de teatre visual que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

katia-ka-teatre-i-teatre-nu

 

Carinyo de Cia. Pérez&Disla

Carinyo, també proposta del País Valencià i seleccionada per a la gira 2018-19 de la Xarxa Alcover, participa en la Fira Mediterrània de Manresa el divendres 5 a les 19.30 h.

En aquesta història, dos individus han anat envoltant la seva relació en un mite, la construcció d’una imatge d’ells mateixos que els impedeix pensar-se des d’un present contínuament canviant. La il·lusió s’ha esvaït i, tanmateix, darrere d’aquesta sensació de buit alguna cosa queda.

 

carinyo-perez-disla

 

La Classe de Cia. El Somni Produccions

La Classe és la proposta de les Illes Balears per a la gira 2018-19 de la Xarxa Alcover. Participa en la Fira Mediterrània de Manresa el divendres 5 a les 22.30 h.

Conta la història d’en Ramon i en Lluís, que passen la major part de la seva vida plegats. Són amics de la infància. Han anat a la mateixa classe des de nins, han conviscut els millors anys de la seva adolescència, han crescut en vides paral·leles. Ho comparteixen tot, fins i tot el que no es pot compartir. En Lluís entra a la presó.

la-classe-el-somni-produccions

Si vols més informació de les obres participants en la Fira Mediterrània de Manresa o de la resta d’obres que conformen la gira 2018-19 de la Xarxa Alcover, contacta amb nosaltres.

Seguim fent xarxa!

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *