Pages Menu
TwitterFacebookYoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 14 set., 2021 in Notícies | 0 comments

Teatre no convencional de la gira 2021-22: Paraules que trenquen ossos i Credere

Teatre no convencional de la gira 2021-22: Paraules que trenquen ossos i Credere

El teatre no convencional o de carrer sempre és molt interessant de fer com de veure. En aquesta temporada tenim el plaer de comptar amb dues obres de teatre no convencional:Paraules que trenquen ossos” des de Catalunya i “Credere” d’Andorra.

 

Què és el teatre no convencional?

 

És un format teatral que no utilitza una sala de teatre tancada com a lloc d’exhibició de l’obra. Ofereix a l’espectador un teatre de proximitat portat a l’extrem, aconseguint una connexió més íntima, arriben a formar part de l’obra.

El més important és entendre que el públic no són simplement espectadors llunyans, sinó que formen part de l’obra. El públic acaba implicant-se de forma directa quan deixa d’observar i comença a participar. En el teatre no convencional el més important és saber captivar als espectadors i fer-los partícips en tot moment.

 

Paraules que trenquen ossos i Credere, exemples de teatre no convencional

 

L’obraParaules que trenquen ossosde Cia. Pagans l’obra es desenvolupa de nit en un bosc. Un grup reduït de persones, amb un mòbil a la mà, s’endinsa en un espai desconegut i cada persona del públic comença a rebre comunicacions sorprenents que l’obriran un món desconegut.


L’obra segueix una estructura de rondalla, cada persona del públic viu la seva pròpia experiència i connexió amb la natura.


Una obra totalment revolucionaria i impactant per al públic.Credere d’Escena Nacional Andorrana és un espectacle multidisciplinari de dansa, música i teatre, pensat per a espais no convencionals i diàfans. El públic gaudirà de l’espectacle i dels balls del protagonista i ho viuran des de primera persona.
Els valors de Credere es transmetran als assistents, per crear una població més sensibilitzada i crítica, capaç de qüestionar-se i decidir els valors propis.

CREDERE de l'Escena Nacional d'Andorra a la Xarxa Alcover

Vols més informació del teatre no convencional? Vols conèixer la resta d’espectacles de la gira 2021/22? Visita el nostre web, t’ho contem tot.