Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 4 febr., 2019 en Notícies | 0 comentaris

El teatre que arriba al febrer a la Xarxa Alcover

El teatre que arriba al febrer a la Xarxa Alcover

Vols saber tot el teatre de dins de la Xarxa Alcover que arriba aquest febrer? ‘La Classe’ de El Somni Produccions, ‘Kàtia’ de Ka Teatre, ‘Una història vertadera’ d’Iguana Teatre i ‘En els núvols’ de Teatre La Negra. Grans produccions per gaudir de molt de teatre aquest febrer!

Calendari d’actuacions de febrer

Aquesta setmana l’obra ‘La Classe’ de El Somni Produccions té funcions al Teatre Micalet de València. Del dijous 7 fins al diumenge 10 amb dos horaris: dijous i divendres a les 20.30h. i dissabte i diumenge a les 19h.

La millor oportunitat de gaudir d’aquesta obra a la capital del País Valencià. En aquesta, dos amics que han passat gran part de la seva vida junts, es troben en la situació d’un estar empresonat i l’altre de ser el seu advocat i confessor.

la-classe

El diumenge 10 a Cambrils també podran gaudir de l’obra ‘Kàtia’ de Ka teatre i teatre Nu al Teatre del Casal a les 18h. Un viatge de la Kàtia amb la seva mare per la necessitat de retrobar-se amb les arrels. ‘Kàtia’ també estarà el diumenge 24 de febrer a Igualada.

imatge-promocional-katia

El Teatre Municipal Catalina Valls de Palma de Mallorca acull del 20 al 24 de febrer els bolos d’Una història vertadera d’Iguana Teatre. Fins al 23 de febrer a les 18h. i el diumenge 24 la funció és a les 12h. El millor teatre familiar a la capital de les Illes Balears.

una-historia-vertadera

En els núvols’ de Teatre La Negra estarà al Teatre Tantarantana del dimecres 20 fins al diumenge 24 de febrer. ‘En els núvols’ parla d’un amic té un amic que és un núvol. El meu amic està molt sol, i al mateix temps li ixen els amics sense pensar-ho.

img_4675

Si vols saber més informació dels bolos de febrer, pots contactar amb nosaltres, estarem encantats d’explicar-te totes les novetats de febrer de la Xarxa Alcover.

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *