Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 17 set., 2018 en Notícies | 0 comentaris

El teatre familiar de la gira 2018-19 a la Xarxa Alcover

El teatre familiar de la gira 2018-19 a la Xarxa Alcover

El teatre familiar és molt important per a la Xarxa Alcover, per aquest motiu, cada temporada escollim una obra familiar de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. En la gira de teatre 2018-19 les obres de teatre familiar són: Kàtia escollida per Catalunya, En els núvols escollida pel País Valencià i Una història vertadera per les Illes Balears.

En els núvols de Cia. La Negra

La proposta familiar del País Valencià és “En els núvols” de Cia. La Negra. Escrita per Diego Guill i Xavi Giménez i dirigida per Xavo Giménez és la història d’un bon amic. “A vegades se sent diferent, a vegades eixiria volant com un globus i es colaria en l’univers.  

Una obra de teatre famíliar on les bombolles de sabó es converteixen en titelles. On la imaginació està més present que la realitat.

Cançons i música en directe per explicar un conte sobre l’amistat.

És una obra de teatre ideal per a nens a partir dels 3 anys.

en-las-nubes

Una història vertadera de Cia. Iguana Teatre

La proposta de les Illes Balears es diu “Una història vertadera” de Cia. Iguana Teatre. Una obra de Pere Fullana, en què es descobreix la història d’en Pau (amb l’ajuda de na Berta i na Maria) des del seu naixement com a nen abandonat i passant per a diferents episodis de la seva vida que no et passaran desapercebuts. 

Una història vertadera d'Iguana Teatre

Kàtia de Cia. Ka Teatre i Teatre Nu

Una idea original de Ka Teatre, conjuntament amb Teatre Nu i sota la direcció de Víctor Borràs, neix Kàtia.

En aquesta història familiar, la Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l’aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Ho aconseguirà? Kàtia és un espectacle de teatre visual que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

Kàtia va guanyar el Premi Xarxa Alcover de la Mostra de Teatre Infantil i juvenil d’Igualada 2018.

1-ka-teatre-katia

Des de la Xarxa Alcover us convidem a gaudir de les obres familiars de la gira 2018-19 de la Xarxa Alcover. Plenes de màgia, innocència i molta diversió. Si vols més informació sobre les obres d’aquesta temporada de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra, visita el nostre web.

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *