Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 25 abr., 2015 in Gira 2015-2016 | 0 comments

PROMENADE – Torb Teatre

PROMENADE – Torb Teatre

JOHNNY: Ballar és el que m’ha fet més feliç sempre.

Quan he estat alegre, he ballat, quan he estat borratxo, he ballat, quan he estat trist, he ballat, quan el meu pare va morir, vaig ballar. Jo, de petit, volia ser ballarí. Ballarí de flamenco. Però a casa això no es podia ni esmentar. “Bailarín es un oficio de maricones.” Això deia el meu pare. Un dia érem a una festa i vaig començar a ballar. Devia tenir uns deu o dotze anys. Tothom em va començar a mirar. Fins i tot jo, que en aquella època era bastant “pavo”, me’n vaig adonar. Alguns em van aplaudir i tot. Tant va ser així que finalment vaig sentir una veïna que li deia al meu pare: “Su hijo lo que tiene que ser es bailarín.” I el meu pare, vermell de ràbia, li va contestar: “Eso, y maricón, como el suyo, ¿verdad?” La veïna es va quedar glaçada, però no va dir res. Ningú no volia tenir problemes amb el meu pare. Tots sabien qui era. Així que va callar.

Contacte:

Joel Pla
Tel. 637 125 689

Maria Bosom
Tel. 680 431 564

torbteatre@gmail.com

Més Informació:
www.torbteatre.com

Post a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *