Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 21 nov., 2018 en Notícies | 0 comentaris

Nuc presenta Aigua, una important reflexió sobre l’ús de l’aigua

Nuc presenta Aigua, una important reflexió sobre l’ús de l’aigua

Nuc presenta AIGUA, un espectacle teatral que fa una important reflexió sobre la gestió de l’aigua que fem tots cada dia

 

T’imagines gaudir en directe d’una poesia visual sobre la solidaritat, el medi ambient i l’amistat? Doncs ara amb la Xarxa Alcover és possible. Aquesta temporada presentem un espectacle teatral passat molt per l’aigua, amb unes ensenyances molt importants sobre la solidaritat, el planeta i per suposat, sobre l’aigua

Arriba directament des del País Valencià i es troba aquest any dins de la Gira 2018-2019 de la Xarxa Alcover. AIGUA és una poesia visual sobre la solidaritat, l‘amistat i la importància de protegir el medi ambient i el planeta. 

Descobreix Aigua de Cia. Teatre Nuc, una obra subtil per aprendre a cuidar-se, cuidar l’entorn i gaudir en harmonia. Un tema molt important avui dia.

L’obra planteja un univers distòpic (pot ser el nostre o pot ser no) on dues ànimes errants coincideixen amb el guardià de l’aigua. Aquest, malcarat, haurà d’obrir el ser coure per retornar el somriure. Les ànimes, mortals, hauran d’aprendre a comportar-se. Així i tot, tots tres tenen una cosa en comú: necessiten l’aigua per viure.  Una obra a 10 metres d’altura, amb xanques, acrobàcies i danses aèries que agrada a tothom per la seva versatilitat i originalitat

Un espectacle visual on l’aigua és el principal protagonista i que ens ensenya a cuidar-nos, a protegir l’entorn, el medi ambient i a gaudir de l’harmonia. 

A més, l’aigua que utilitzen a tots els espectacles es recull amb aspiradors i es reguen els espais verds més propers als espais escènics. 

Apunta les pròximes funcions d’AIGUA: 

  • 6 desembre 2018 a Aldaia (València) 
  • 13 d’abril 2019 a Marbella 
  • 19 i 20 d’abril 2019 a Eivissa 
  • 15 d’agost 2019 a San Javier (Murcia)

A la Xarxa Alcover tens Aigua, un espectacle teatral molt important i un model a seguir que de segur agradarà moltíssim. Si vols saber més informació d’Aigua, visita aquest enllaç.

foto-3

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *