Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 16 jul., 2018 en Notícies | 0 comentaris

Per què necessitem socis a la Xarxa Alcover?

Per què necessitem socis a la Xarxa Alcover?

Vols saber per què és tan important la figura dels socis dins de la Xarxa Alcover i per què en necessitem tants? En aquesta notícia us expliquem exactament què fem a la Xarxa i les distintes categories de socis que podràs trobar. Estàs a un pas de participar en la increïble tasca de difondre el teatre en català.

Ens posem en context per saber perquè necessitem socis

Què és: La Xarxa Alcover és una associació lliure i oberta d’un conjunt d’entitats municipals, associacions, teatres, programadors e teatre, universitats i també persones físiques.

On és: A l’àmbit geogràfic de la llengua catalana; Catalunya, Illes Balears, País Valencià i Andorra.

Per a què: Per crear una estructura estable d’intercanvi d’espectacles teatrals en català.

Inicis: La Xarxa Alcover va nàixer el 2011 durant la Fira de Tàrrega, però des del 1996 va ser el Projecte Alcover, unes trobades entre professionals vinculats al teatre. Hi van participar 62 companyies teatrals amb un total de 300 representacions teatrals de 1996 al 2011.

Els tipus de socis que conformen la Xarxa Alcover

Tots aquests que formen part de la Xarxa Alcover; universitats, persones físiques, programadors teatrals, teatres, associacions i entitats municipals, ho fan com a socis.

La Xarxa Alcover s’assenta sobre tres parts molt importants de socis:

  1. Les fires són els seus peus: les fires de teatre d’Alcoi, Tàrrega i Manacor són l’origen fonamental del Projecte Alcover. També són destacats la Fira Mediterrània de Manresa i la Mostra d’Igualada, espais indispensables per a la difusió del teatre en català.
  2. Els ajuntaments són el seu cor: Són la base del projecte i el suport indispensable. Mantenen el compromís per a la consolidació d’un espai teatral comú.
  3. Les universitats són el seu cap: Les universitats, principalment al País Valencià, mantenen activa la xarxa programant els espectacles seleccionats i col·laborant en jornades.

Hi ha tres categories de socis:

La Xarxa Alcover està oberta a totes les persones del sector cultural i àmbit geogràfic català que  estiguin interessades en la difusió del teatre en català. Si és el teu interès, has de formar part de la Xarxa Alcover. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem de tot el necessari.        

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *