Menú Secondari
TwitterFacebook
Menú Principal

Escrit per el 17 abr., 2018 en Notícies | 0 comentaris

Èxit total de l’obra familiar “Renard o El llibre de les bèsties”

Èxit total de l’obra familiar “Renard o El llibre de les bèsties”

L’obra “Renard o El llibre de les bèsties” ha estat una de les obres seleccionades per la Xarxa Alcover durant la gira 2017-18. Basada en el famós llibre de l’escriptor mallorquí, Ramon Llull, és una obra per a tota la família, que adopta la forma d’un musical molt emocionant. Des que va començar, ha captivat tant a nens com a pares, de fet, ha rebut distincions, premis i crítiques molt favorables.

renard-6

Sinopsi de Renard o El llibre de les bèsties

Seguint l’argument del llibre de l’escriptor Ramon Llull, conta la història d’en Renard, la guineu, qui no veu amb bons ulls que les bèsties hagin escollit el lleó com a rei durant una assemblea. Amb picaresca i astúcia, Renard, aprofitarà les baralles entre carnívors i herbívors de la Cort per apropar-se al tan estimat tron.

En resum, és una divertidíssima faula on té cabuda tota una galeria d’animals; lleons, lleopards, bous, elefants i, inclús, éssers humans. Animals amb moltes qualitats humanes: lideratge, confiança, emprenedoria o enginy. L’obra està presentada com una forma de gaudir i d’entendre el llibre d’en Ramon Llull, tant per a nens com adults, doncs l’emoció i il·lusió és palpant a l’ambient. De fet, tot i escrita al segle XIII, l’obra es pot plasmar perfectament en l’actualitat.

renard-2

Distincions i premis rebuts

Fa dues temporades va ser l’estrena, coincidint amb la commemoració del 700 aniversari de la mort de l’escriptor Ramon Llull, i no ha fet més que aconseguir bones crítiques i recomanacions, tant a Catalunya com a Balears i al País Valencià.

L’obra de Teatre Obligatori va ser projecte guanyador del concurs d’adaptació teatral per a públic infantil organitzat pel Teatre Lliure. A més, va estar guardonada amb el “Premi de la Crítica 2016” al millor espectable per a públic familiar. Tanmateix, a l’any següent, va rebre dues distincions més: guanyadora del “Premi Butaca 2017” en la categoria de millor espectacle familiar i, a més, va rebre el “Premi Xarxa Alcover 2017”d’espectacles familiars que vam realitzar a la mostra d’Igualada.

Si vols més informació sobre aquesta obra o qualsevol altra inclosa dins del catàleg de la Xarxa Alcover, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A més a més, si estàs interessat a formar part de Xarxa Alcover com a soci, visita aquest enllaç. Busquem socis i busquem amants del teatre en català!

renard-1

Envía una contestació

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *