Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 28 juny, 2021 in Gira 2021 - 2022 | 0 comments

L’ABRAÇADA DELS CUCS – Cactus Teatre

L’ABRAÇADA DELS CUCS – Cactus Teatre

Descobreix “L’abraçada dels cucs” de Cactus Teatre (seleccionada pel País Valencià)

AUTORIA: Paula Llorens

DIRECCIÓ: Sergio Caballero

INTÈRPRETS: Sergio Caballero i Paula Llorens

DISTRIBUCIÓ: TDJ Producciones

SINOPSI

Miquel, un professor de literatura amant de Larra que no suporta els seus alumnes, desperta en la mateixa habitació d’hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure. Tots dos detesten la seua vida i el món en general i, per això, desitgen eixir d’allí per tal d’acabar el que van deixar a mig fer.

Però per a poder anar-se’n, han d’enganyar la doctora i, encara que es porten a matar, es necessiten per tal d’aconseguir-ho. Aprendran Clara i Miquel a abraçar-se malgrat sentir-se com a éssers sense extremitats? Aconseguiran la metamorfosi que els permeta emprendre el vol?


L’abraçada dels cucs és una història d’amistat poc corrent, una omèdia que ens conta com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes.

MÉS INFORMACIÓ:

Video promocional: https://vimeo.com/cactusteatre

CONTACTE:

Teresa de Juan

cultura@tdjproducciones.com

618 345 588

L'abraçada dels cucs de Cactus Teatre seleccionat a la Xarxa Alcover

A més a més, per tant, els socis de la Xarxa Alcover tenen descompte en el caixet de l’obra i suport en les despeses de desplaçament fora del propi territori. En definitiva, podeu consultar el caixet especial per als socis i els suports a administracio@xarxaalcover.cat